Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Livnu

Mate Rimac na svoje vjenčanje je došao u starkama, a prvi ples otplesao je uz ovu Bajaginu pjesmu

Mate Rimac
Foto: Privatni album
1/11
25.07.2021.
u 10:30

Samo uživajte večeras, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba ovo je party - poručio je svojim uzvanicima Mate, a taj govor jedan od njegovih uzvanika objavio je na Instagramu.

Mate Rimac u kariranom plavom odijelu, a njegova supruga Katarina u bijeloj dugoj haljini s puf rukavima jučer su u Livnu izrekli da i u crkvi, a do crkve su došli u žutoj Neveri. Nakon toga svoje uzvanike su pozvali da im se pridruže na svadbenom slavlju čija je tema bila priroda pa je u tom stilu bio uređen prostor oko velikog staklenog šatora kojeg je okruživalo 150 bala sijena.

- Samo uživajte večeras, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba ovo je party - poručio je svojim uzvanicima Mate kada ih je dočekao, a njegova supruga je dodala kako ima sreće što Mate voli pričati i samo je svim rekla:- Nemojte nam šta zamiriti. Prema Katarininoj želji na vjenčanju im je zapjevao Momčilo Bajagić Bajaga i uz njegovu pjesmu "Bademi i so" otplesali su prvi ples. - Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu - rekao je Bajaga mladencima, a ove trenutke u videu je zabilježio netko od gostiju i objavio na društvenim mrežama.

 

 

Uzvanici su podijelili i dio atmosfere kada je na scenu došlo Zabranjeno pušenje što je također bila želja mladenka. Tijekom večeri Katarina se presvukla u drugu vjenčanicu, a Mate je ostao u svom kariranom odijelu i starkama koje je nosio i na njihovom prvom vjenčanju prije dva mjeseca. Par je prvo vjenčanje imao u Splitu u Vili Dalmacija početkom svibnja i tada se na svadbi okupilo samo 30-ak uzvanika, najbližih članova obitelji i prijatelja, a sada su za svoje najdraže priredili pravo slavlje u Livnu odakle su oboje rodom.

Komentara 108

DU
Deleted user
12:44 25.07.2021.

Eto kad imaš para onda možeš što hoćeš da sam ja došao u starkama onda bi bio seljak, a kad dođe neki parajlija onda je to moda...

SN
sasa.novak.58
11:43 25.07.2021.

Koji kič.

UU
uhljeb u holdingu
12:29 25.07.2021.

Jel ta druga svadba s onom istom ženom iz prve svadbe ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije