Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP KRALJICA

Madonna objavila fotografiju u toplessu i zabrinula fanove

Madonna
Foto: Instagram
1/5
19.02.2018.
u 12:48

Madonnu na Instagramu prati 10 milijuna fanova, a mnogi od njih bili su zabrinuti njenim izgledom. "Jesi li dobro", "što si učinila s ustima", bili su samo neki od zabrinutih komentara

Pop kraljica Madonna (59) poznata je po provokativnim fotografijama i videima, a s tom praksom ne prestaje ni na pragu sedmog desetljeća života. Jučer je na Instagramu objavila fotografiju u toplessu, a pokraj fotografije napisala je "Nedjelja, krvava nedjelja".

Inače, pjevačica je nedavno izdala liniju za njegu kože, te na društvenim mrežama davala savjete za "borbu protiv starenja".

 

Sunday Bloody Sunday 🙏🏻 #under #his #eye #praise #be

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonnu na Instagramu prati 10 milijuna fanova, a mnogi od njih bili su zabrinuti njenim izgledom. "Jesi li dobro", "što si učinila s ustima", bili su samo neki od zabrinutih komentara, dok su je drugi zbog blijede kože usporedili s rockerom Marilynom Mansonom.

Madonna
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

BU
budan77
13:09 19.02.2018.

Netko tu vidi neki topless?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije