Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEM

Madonna ne dobiva paket jer ne može dokazati da je ona zaista Madonna

Madonna
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/3
06.09.2017.
u 12:32

- Ono kad se prepireš cijeli tjedan s Fed-Exom da si ti stvarno Madonna, i svejedno ti ne žele isporučiti paket - napisala je Madonna, uz prigodni hashtag #bitchplease.

Kraljica popa Madonna objavila je na Twitteru kako i ona ima problema poput svih nas. Pjevačica već punih tjedan dana čeka dostavu paketa od tvrtke Fed-Ex, a problem je u tome što, kako je napisala, ne može dokazati da je ona zaista Madonna.

- Ono kad se prepireš cijeli tjedan s Fed-Exom da si ti stvarno Madonna, i svejedno ti ne žele isporučiti paket - napisala je Madonna, uz prigodni hashtag #bitchplease.

 

Inače, pjevačica se nedavno preselila u Lisabon, budući da njen 11-godišnji usvojeni sin David igra nogomet u Benfici. S druge strane, najstariji sin Rocco, kojeg je dobila u braku s redateljem Guyom Ritchiejem planira se preseliti u New York, gdje će studirati fotografiju, baš kao i njegov najbolji prijatelj Brooklyn Beckham.

Komentara 2

DO
domxerex
12:03 01.01.2018.

Hahaha, neka ih opjeva u nekoj podbadajućoj podrugljivoj pjesmici. Zato slavonci imaju bećarac da mogu nekoga narugati kada i kako to treba.

AU
austrougarskigeneral
21:17 06.09.2017.

i šta sada?tuži ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije