Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila baš sve

Lucija na Instagramu osvanula u neočekivanom izdanju: 'Netko će reći da je ovo neukus, ali...'

Foto: Instagram
1/3
09.04.2019.
u 16:59

- Puno je lažnog savršenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije - napisala je naša najpoznatija plus size manekenka uz fotografiju bez šminke, popravaka, dodataka i s trbuščićem u prvom planu.

Lucija Lugomer u posljednje vrijeme nije više toliko aktivna na Instagramu. Naša plus size manekenka očito se zasitila lažnog savršenstva koji vlada društvenim mrežama pa se odlučila malo pritajiti.

No, ne zadugo. Sve svoje pratitelje u moru savršenih fotografija odlučila je počastiti jednom nesavršenom. Fotografija bez filter, šminke i s trbuščićem u prvom planu do sada je prikupila gotovo 6 tisuća lajkova.

-Ovo sam ja.
Lucija.
Lucija bez šminke.
Lucija bez popravaka.
Lucija bez dodataka.
Lucija s trbuščićem.
Lucija s kosom koja nije isfenirana.
Lucija u pidžami.
Lucija sa strijama i borama.
Lucija sa nepravilnostima.
Lucija koja se ne boji niti sebe niti drugih ....a i dalje je Lucija s osmjehom na licu.
Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena...a toga nam jako, baš jaaaako fali! - započela je manekenka i influencerica koju na Instagramu prati 133 tisuće pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Nakon toga osvrnula se i lažno savršenstvo koje nam svima nameću društvene mreže. - Puno je lažnog savršenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije...da vas inspirira i opusti. Ljeto je ‘iza ugla’ i mnoge žene su već sada pod velikim pritiskom kako će izaći na plažu. Počinju promatrati svoje tijelo u skroz drugačijem pogledu jer je ‘zimski san’ već itekako završio. Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se. Ovo sam ja. Iskrena i sretna! I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio - zaključila je Lugomer. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:24 09.04.2019.

Kako otkrila sve? Ko je ubio Kennedy-a? Nema pojma!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:31 09.04.2019.

Al najbolše od seg - influencerica......ono, doktorirala influencizam na Oxfordu 😝😝😝

AU
autoritet
00:48 10.04.2019.

Zgodna curica, koja kila viška nikog nije ubia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije