Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLUS SIZE MODEL

Lucija Lugomer se skinula i poslala poruku o savršenstvu

Lucija Lugomer
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
31.10.2018.
u 17:19

- Pretvorili smo se u ljude koji žive dvostrukim životom, jeste li svjesni toga?  Sav taj stres i problemi kao da nestaju jednim klikom na društvene mreže te svjesno ili nesvjesno bježimo od vlastitog života jer je nekako tuđi ipak slađi - napisala je Lucija

Hrvatski plus size model Lucija Lugomer ovih dana uživa u Dubrovniku, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se skinula, te je napisala zanimljvu poruku o tome što je savršenstvo. 

- Pretvorili smo se u ljude koji žive dvostrukim životom, jeste li svjesni toga?  Sav taj stres i problemi kao da nestaju jednim klikom na društvene mreže te svjesno ili nesvjesno bježimo od vlastitog života jer je nekako tuđi ipak slađi. A realno, svi ih imamo...Zašto onda ne bi pričali o stvarnim događajima? 

Npr., kako preboljeti dečka koji te ostavio? Kako štediti? Kako biti istovremeno uspješna majka i žena? Kako ona uspijeva rasporediti 5 obroka dnevno a ne samo dva, a isto nema kada? Kako dobiti samopouzdanje? Od kad je to popularno živjeti savršenim životom?
Što je to savršenstvo uopće? Postoji li savršenstvo? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zastanite na sekundu.⏰ Pretvorili smo se u ljude koji zive dvostrukim zivotom, jeste li svjesni toga? Sav taj stres i problemi kao da nestaju jednim klikom na drustvene mreze te svjesno ili nesvjesno bjezimo od vlastitog zivota jer je nekako tudji ipak sladji. A realno, svi ih imamo...Zasto onda nebi pricali o stvarnim dogadajima? Npr., kako preboljeti decka koji te ostavio? Kako stediti? Kako biti istovremeno uspjesna majka i zena? Kako ona uspjeva rasporediti 5 obroka dnevno a ne samo dva a isto nema kada? Kako dobiti samopouzdanje? Od kad je to popularno zivjeti savrsenim zivotom? Sto je to savrsenstvo uopce? Postoji li savrsenstvo? Ja na savrsenstvo gledam kao na osjecaj ugode na sto god se on odnosio. Svog glas na drustvenim mrezama zelim iskoristiti maksimalno i zato zelim da mi napisete u komentar o cemu zelite da vam pisem cesce? Sto vas interesira? U cemu mislite da vam bas ja mogu pomoci? ♥️ Namjerno sam ukomponirala bas ovaj tekst uz ovu sliku kako bi vidjeli da ‘nesavrsenstvo’ POSTOJI! Kako je to sasvim normalan i prirodan osjecaj u covjeku. Tu smo da naucimo, da se borimo iz dana u dan i pokupimo jos pokoju dobru dusu uz put koja ce nas htjeti saslusati i razumjeti te mozda i prozivjeti skupa s nama pokoji osjecaj nesavrsenstva. ♥️ Ljubi vas nesavresno-savrsena 😃😘 • • • • • • • • • • • • • • • • • • #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #plussize #fashionista #todayimwearing #instastyle #socialenvy #pinup #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Ja na savršenstvo gledam kao na osjećaj ugode na što god se on odnosio - napisala je Lucija i pitaka pratitelje o čemu bi volje li da im piše. 

- Namjerno sam ukomponirala baš ovaj tekst uz ovu sliku kako bi vidjeli da ‘nesavršenstvo’ POSTOJI! Kako je to sasvim normalan i prirodan osjećaj u čovjeku. Tu smo da naučimo, da se borimo iz dana u dan i pokupimo još pokoju dobru dušu uz put koja će nas htjeti saslušati i razumjeti te mozda i prozivjeti skupa s nama pokoji osjecaj nesavršenstva.  Ljubi vas nesavršeno-savršena - napisala je Lucija. 

Ključne riječi

Komentara 21

DI
Diesel
04:40 01.11.2018.

Mala, manje jedi i ne pametuj. Vrijeme je da prestanes s tim "plus size", iskoristi tu priliku.

Avatar jest
jest
23:07 31.10.2018.

Čovjek bi na prvi pogled rekao - lijepo da se u svijetu mode konačno promiču i cure realnijih proporcija. Međutim na drugi bi pogled primijetio da je u modi uvijek riječ o pretjeranom (karikiranom) prikazu ljudskih proporcija - ako nijenije anoreksična onda neka je pretila djevojka. Na treći pogled čovjek mora doći na zaključak kako je svako svođenje čovjeka na sliku, lijepu, ljepšu, najljepšu ili prosječnu, uvijek i nužno osiromašivanje definicije čovjeka. Ali mnogo je površnih ljudi, sreća za novine koje redovito prodaju "prvi pogled na stvar". ps. u svega nešto minuta već drugi članak o Lugomer, zar je to stvarno slučajnost?

VO
vorda400
19:17 31.10.2018.

Ja vidim kopnenog kita nema ništa savršeno u tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije