Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLUS SIZE MANEKENKA

Lucija Lugomer zasitila se Instagrama: 'Moj život nije tako glamurozan'

Lucija Lugomer
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
06.03.2019.
u 19:49

Instagram je postao slinjenje za tuđim životom zato što na prvu sve izgleda tako glamurozno, prekrasno i savršeno. Moj život nije takav i ne želim takvu poruku slati nikome - napisala je Lucija

Plus size manekenka Lucija Lugomer u posljednje je vrijeme nestala s društvenh mreža, pa su joj zabrinuti pratitelji slali poruke. U novom postu na Instagramu objasnila je kako se zasitila ove društvene mreže. 

- Jednostavno sam odlučila da ću usporiti s ovim poslom, odnosno poslovnim dijelom ove priče. Može se reći kako sam se nekih stvari uistinu zasitila. Ovaj posao nosi divne priče, ali i one manje divne. Iziskuje užasno puno živaca, 'fejk' smijanja, lažnih prijateljstava, konstantnog dokazivanja, trošenja novca na totalno bespotrebne stvari, plitkog razmišljanja. Instagram je postao slinjenje za tuđim životom zato što na prvu sve izgleda tako glamurozno, prekrasno i savršeno. Moj život nije takav i ne želim takvu poruku slati nikome - napisala je Lucija i dodala kako se njen privatni život razlikuje od onog koji je prezentirala na Instagramu, jer dok je na Instagramunašminkana i sređena, u privatnom životu nije uvijek takva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onaj osjecaj kada ti je makeup ‘on point’ i eye wing nikada nije bio tocniji...aali stvaaaaaarno je vrijeme da operes kosu 😩 haha! ___________________________________________________________ Draga moja ekipo, kako ste? Nesto se slabo druzimo zadnjih tjedana a pogotovo odkako ne radim Insta Story-e, jel’da? Osjecam se duznom biti vam ’barem’ iskrena te sam dobila dosta vasih poruka: ‘Gdje si? Kako si? Sto se desava?’ ...a vi ste opet puni razumijevanja i na tome vam puno hvala ☺️ Stvarno ste najbolji na svijetu!! Jednostavno sam odlucila da cu usporiti s ovim poslom - odnosno, poslovnim djelom ove price. Moze se reci kako sam se nekih stvari uistinu zasitila. Ovaj posao nosi divne price ali i one manje divne. Iziskuje uzasno puno zivaca, fejk smijanja, laznih prijateljstava, konstantnog dokazivanja, trosenja novaca na totalno bespotrebne stvari, plitkog razmisljanja...pritiska da moras pratiti tempo koji ti ustvari uopce ne odgovara i ne opisuje te kao osobu. Instagram je postao slinjenje za tudjim zivotom zato sto na prvu sve izgleda tako glamurozno, prekrasno i savrseno...moj zivot nije takav i ne zelim takvu poruku slati NIKOME! U par navrata do sada sam vam otvoreno govorila kako njegujem svoj privatan zivot od prvoga dana van ovog javnog a u njemu se trenutno desava bas puno toga. Tesko je nositi ovaj tempo a ujedno zivjeti ocigledno jednostavnijim nacinom zivota u mom privatnom smislu. Shvatila sam kako sam ovdje uvijek nasminkana, gotovo uvijek sredjena..a ja jednostavno nisam bas uvijek ta zena. I ja sam zena koja bi najradje u ducan otisla u pidzami, ako me razumijete.😂 Svasta nesto lijepoga mi se desava stoga zelim biti maksimalno osvjestena i posvecena tim dogadjajima. Odlucila sam da zelim smanjiti poslovni dio svega ovoga i vratiti se prvobitno onome kako je i nastao ovaj profil...mojim novostima koje cine moj maleni dnevnik a vi ste ga odlucili pratiti.♥️ Ako to znaci da cu zaradjivati manje - neka. Barem cu imati svoj mir a to za mene NEMA cijenu. Tu sam ja, ne odlazim...ali je moj tempo drugaciji nego sto je bio te vam hvala sto moju odluku razumijete i postujete. Dobro sam i ne, NISAM trudna🙈 Ljubim!

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

- Odlučila sam da želim smanjiti poslovni dio svega ovoga i vratiti se prvobitno onome kako je i nastao ovaj profil...mojim novostima koje čine moj maleni dnevnik a vi ste ga odlučili pratiti. Ako to znači da ću zarađivati manje - neka. Barem ću imati svoj mir, a to za mene NEMA cijenu - napisala je Lucija i na kraju napisala da nije trudna kako su neki možda pomislili. Inače, Luciju Lugomer na Instagramu prati 134 tisuće ljudi.

Pogledajte video: Ljubo iz 'Ljubavi na selu' daje savjete za osvajanje žena 

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilija26
20:43 06.03.2019.

Bager

YU
YuBastards
20:25 06.03.2019.

Plus size manekenka koja je kao ponosna na svoj volumen a na vecini fotografija se trudi postaviti tako da izgleda vitko. Prodavanje magle Luce mala..

PE
PetiElement
21:27 06.03.2019.

Tek sad si skužila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije