Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO LICE GODINE

Lucija Judnić: 'Stvarno sam iznenađena, hvala svima koji su glasali! Ova Ruža je za cijeli HRT'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
24.03.2023.
u 21:08

U kategoriji novo lice godine za Ružu su se borili Lucija Judnić, Hiljson Mandela, Mirna Mihelčić, Marko Percan i Fran Vasilić

Glamurozna dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakova ruža i ove se godine održava na pozornici zagrebačkog HNK s izravnim prijenosom na prvom programu HRT-a od 20.45 sati.

Voditeljice su, nakon četiri godine, ponovno zajedno iskusne Barbara Kolar i Daniela Trbović.

U kategoriji novo lice godine za Ružu su se borili Lucija Judnić, Hiljson Mandela, Mirna Mihelčić, Marko Percan i Fran Vasilić. Uzbuđeni gledatelji u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a jedva su dočekali čuti ime dobitnika prestižne statue.

Prezenteri ove kategorije bili su urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i omiljeni televizijski urednik Mario Sedmak.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Drazen Klaric, Mario Sedmak Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

A ove godine čitatelji Večernjeg lista odlučili su statuu dati Luciji Judnić s HRT-a.

- Stvarno sam iznenađenja i puno hvala svima koji su glasali! Ova ruža je za cijeli HRT i cijelu ekipu, za sve kolege koji rade sa mnom, hvala kući koja me prepoznala i zaposlila i ovo mi je samo poticaj da budem sve bolja i bolja. I naravno, hvala obitelji, bratu i sestri koja je sa mnom večeras. Dosad sam davala 100% od sebe, a sad ću davati još i više tako da hvala vam puno - kazala je iznenađena Lucija.

Lucija Judnić, reporterka HRT-a dio je ekipe informativnog programa, a dosad se već dokazala u brojnim zanimljivim prilozima i javljanjima uživo. Pokazala je da se može nositi i s najvećim izazovima, ali i da su spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, a iako se uglavnom bavi ozbiljnim temama, krajem prošle godine gledatelji su zapazili njezine priloge u kojima se javljala s navijačkih punktova na kojima su navijači bodrili vatrene.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Nagradu za Novo lice godine dobila je Lucija Judnic s HRT-a. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

VIDEO Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine dobiva Lucija Judnić

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
00:04 25.03.2023.

Lucija je prezgodna da je se šalje na teren, puno je korisnija u studiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije