Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lucija šarić

Lucija iz 'Života na vagi': Kažu da deblje cure ne izgledaju privlačno?

Foto: Instagram
1/7
17.10.2018.
u 11:23

Prvo, poruka svim debljim curama: Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš, kaže bivša natjecateljica "Života na vagi"

Zagrepčanka Lucija Šarić koju je javnost upoznala prošle godine kao kandidatkinju showa "Život na vagi" ima poruku ohrabrenja za sve 'deblje cure'.

Lucija, kojoj je ime na Instagramu "principessa lucia", tvrdi da je najvažnije da cure 'drže do sebe'. Nekoć je težila 135 kila, a cilj joj je doći do 68-70 kilograma.

- Deblje cure ne drže do sebe, deblje cure ne izgledaju privlačno, deblje cure ne mogu nositi lijepu robu?! Ma dajte, ovo su najgluplje rečenice koje sam ikada čula ! Prvo, poruka svim debljim curama: Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš. Drugo, ako ste zadovoljni sa svojim tijelom kakvo god da je, uživajte i nosite se tako, ako niste onda se trgnite i poduzmite nešto - komentirala je. Lucija savjetuje da treba napraviti strategiju i biti ustrajan u svom planu.

- Koliko god da je teško i ne ide sve po planu ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspijete. Treće i najvažnije uvijek ali uvijek držite do sebe, izgledajte lijepo i nosite osmijeh na licu jer on je najljepši ukras - kaže Lucija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deblje cure ne drže do sebe, deblje cure ne izgledaju privlačno, deblje cure ne mogu nositi lijepu robu ?!! Ma dajte, OVO SU NAJGLUPLJE REČENICE KOJE SAM IKAD ČULA ! Prvo, poruka svim debljim curama : Blistaj, jer kako zračiš tako i privlačiš. Drugo, ako ste zadovoljni sa svojim tijelom kakvo god da je ,uživajte i nosite se tako, ako NISTE onda se trgnite i poduzmite nešto. Koliko god da je teško i ne ide sve po planu ali nema predaje. Imajte cilj, napravite strategiju i padajte, ali se i dižite sve dok jednom ne uspijete.Treće i NAJVAŽNIJE uvijek ali uvijek držite do sebe, izgledajte lijepo i nosite osmijeh na licu jer on je najljepši ukras. A za one malo ljenije ili perfekcioniste koji traže maloo više tu je Venus i Med Contour koji će Vam omogućiti da djelujete baš na ona područja koja vam smetaju, ili na koja je jako teško djelovati tjelovježbom. I naravno, pomoći vam da podignete i zategnete kožu, ja ga baš za takve stvari koristim 😉 #mojatajnaformula

A post shared by Lucia Šaric 👸🏼( LuSha) (@principessa_lucia) on

 

Podsjetimo, Lucija je izazvala lavinu reakcija kad je u televizijskoj emisiji pokazala svoju luksuznu kuću s devet spavaćih soba, 13 kupaonica, liftom, bazenom i kućnom kuglanom. Tvrdi kako bi se snašla u životu da nema sve te pogodnosti, a kada 'sredi' svoju kilažu planira se posvetiti glazbenoj karijeri i napisati knjigu. Njezin istup u kojem se hvali tatinim bogatstvom nije naišao na pozitivne komentare na koje je ona kontardiktorno odgovorila:

- Zar vi stvano mislite da ja imam potrebu mahat' parama i i hvalit se pred ogorčenim narodom? Zašto bi ja to radila? - napisala je Lucija ne objasnivši zašto je onda išla pokazivati kakvim je bogatstvom okružena. Dodala je kako je ona jedna normalna i presretna cura.

- Ja imam 0% kompleksa i 100% samopouzdanja. Ja ne trebam nikoga da se divi meni i mojim novcima, pa ja jako dobro znam tko sam i što imam. Što mislite čiji je interes da vi čitate takve priče? Moj sigurno nije. Zato sljedeći put prije nego što nekog napadnete dobro mućnite svojom glavicom. Jer, bez uvrede, ispadate neinteligentni i jalni. Nadam se da niste uistinu takvi - rekla je Lucija jednoj pratiteljici.

Pogledajte tko je u showu "Život na vagi" pronašao i ljubav

Ključne riječi

Komentara 3

DO
don05
12:58 17.10.2018.

Hehehe možeš ti blistat koliko hoćeš....ali kad si debela i češeš nogu od nogu ...drobina ko u krmače....itd....nema te blistavosti koja će ti pomoći da izgledaš privlačno i atraktivno....Možda samoj sebi ali drugima ne....zato , nećemo se lagati.....predebele zene nikad neće biti privlačne i zgodne....to je bolest....A ne ljepota

JO
josip
13:27 17.10.2018.

u pravu su zlato. Nemoj se lagati da si privlacna nego smanji hranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije