Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva uloga

Lokasova djevojka u ulozi srpske pjevačice u 'Nestalima' pjeva pjesme koje je sama napisala

Foto: Promo
1/6
21.02.2020.
u 08:00

Obje pjesme nastale su ciljano, s obzirom na scene u kojima se pjevaju, te ocrtavaju sredinu 90-ih kako glazbenim stilom tako i atmosferom ludila u kojem se nađu naši junaci, rekla nam je Jelena.

U ponedjeljak će se na Prvom programu HRT-a prikazati posljednja, četvrta epizoda serije “Nestali” producenta i autora Joška Lokasa u kojoj svoj glumački debi ima bivša Miss turizma i Lokasova djevojka Jelena Katarina Kapa.


 

Jelenu ćemo gledati u ulozi srpske pjevačice koja pjesmom zabavlja srpske vojnike, a o svojem liku nam otkriva: – Uloga pjevačice koju utjelovljujem u seriji “Nestali” dodatno prikazuje kaotičnost i vladajuće ludilo u tom trenutku. Ona nije pošteđena svega što rat donosi pa ludilo koje igram dolazi ponajprije iz straha pretvorenog u ratnu zabavu. Mogu reći da pjevačice u tom trenutku pjesmom čuvaju svoju glavu. Jelena je uložila puno truda u ovu ulogu pa su i pjesme koje izvodi u četvrtom nastavku serije njezino autorsko djelo, a o tematici pjesama koje je napisala kaže:

– Obje pjesme nastale su ciljano, s obzirom na scene u kojima se pjevaju, te ocrtavaju sredinu 90-ih kako glazbenim stilom tako i atmosferom ludila u kojem se nađu naši junaci. Bilo je potrebno osmisliti jednu nacionalno ljubavnu i ljubavnu pjesmu, a tekst je rezultat promišljanja o emocijama ljudi koji su proživjeli to doba.

VIDEO Joško Lokas našem je novinaru otkrio sve što stoji iza njegovog velikog projekta serije 'Nestali'

 

Ne skriva da je Lokas glavni “krivac” za njezino pojavljivanje u seriji, a od njega je dobila i najviše savjeta uoči snimanja.
– Tijekom snimanja savjetovali su me direktor fotografije Mirko Pivčević i, naravno, redatelj Kristijan Milić jer je on taj koji nas na kraju upućuje u sam kadar. Kad smo snimali, zašli smo duboko u noć i svaki dan završavali u 4.30-5 sati ujutro, a taj smo naporni ritam izdržali zbog dobre atmosfere! Glavna glumačka šestorka u cijelom procesu pružala mi je podršku, pohvale i dobre vibracije pa smo tijekom snimanja bili kao pravi tim. Hvala im na tome! – zahvalno će Jelena. Osim što glumi u seriji, Jelena uređuje i društvene mreže “Nestalih” te ima uvid u komentare i kritike pa nam prenosi kakvi su dojmovi gledatelja i koji komentar posebno pamti.

Foto: Arena Hospitality Group
– Imam direktan uvid u mišljenja i komentare gledatelja koji nam se obraćaju. Mogu reći da sam preponosna i presretna! Od početka vjerujem u ovaj projekt i ni u jednom trenutku tijekom stvaranja serije nisam dopustila Jošku da potone u promišljanjima, trudila sam se omogućiti mu da ima apsolutnu koncentraciju na seriju. Jedan od komentara koje sam pročitala bio je kad je gledatelj napisao da je na trenutke, gledajući seriju, ostajao bez daha i tada sam znala da smo uspjeli. Jer osobno sam epizode pogledala nebrojeno puta i svaki put nanovo ostanem bez daha i u dubokim iščekivanjima i promišljanjima. Divno je spoznati do smo radnjom dotakli gledatelja!

Komentara 6

DU
Deleted user
08:25 21.02.2020.

Što ovaj Lokas hoće dokazati? Da može normalno živjeti sa vršnjakinjom svoje djece. Malo degutantno.

SP
Split71
08:30 21.02.2020.

A ta sestorka nije ti pruzila potporu 91'..da,naravno za tako sto trina imat muda

TB
taras.buljba
10:26 25.02.2020.

Sve ovo sto je toboze snimljeno o d.ratu je muc muc pa prolij.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije