Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gošća na koncertu Olvido Ruiz Castellanos

'Live and let die' u hrvatsko portugalskoj izvedbi na koncertu Borisa Novkovića

Boris Novković
Foto: PR FOTO
1/4
05.05.2015.
u 14:28

Koncert Borisa Novkovića koji će se održati 8. svibnja bit će uistinu poseban i drugačiji, i to iz nekoliko razloga: Boris će prvi puta nastupiti s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca, ugostit će kubansku glazbenu divu Olvido Ruiz Castellanos, a neke od svojih najvećih hitova pjevat će uz pratnju zbora glazbene škole Husar&Tomčić.

“Pjesmu Paula McCartneya “Live and let die” izabrali smo kao omaž mojim glazbenim idolima Beatlesima. Paul McCartney napisao ju je za izvedbu s Londonskom filharmonijom i zato je kao stvorena za koncert u Lisinskom u pratnji filharmonije.” kazao nam je Boris uoči svog svibanjskog koncerta .

Iznimno talentirana Olvido Riuz Castellanos osvaja svojim glasom i vokalnim izvedbama, ali i atraktivnim izgledom.

Prekrasna pjevačica kubanskog porijekla svojim izvedbama i pojavom osvojila je publiku širom svijeta. Pjevačku karijeru započela je sa 16 kao članica ženskog benda Azucar. Karijeru je nastavila u Barceloni gdje je dobila priliku surađivati s legendarnom Celiom Cruz i Afro Cuban All Stars Bandom. Godine 2007. osniva sastav Sublime Havana i snima prvi solo album Pura Vida , a kolumbijski mediji proglašavaju je Kubanskom glazbenom divom.

ZBOR GLAZBENE ŠKOLE HUSAR &TOMČIĆ GOSTI NA KONCERTU U LISINSKOM

Husar&Tomčić škola pjevanja već niz godina oblikuje i njeguje vokale amaterskih i profesionalnih pjevača vokalnim tehnikama za različite muzičke stilove i žanrove. Posebno smo ponosni na redovitu suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom koja podupire današnju glazbenu estetiku ljubitelja glazbe te izuzetno uspješno spaja klasične i moderne aranžmane te izvođače. Veselimo se muziciranju sa Filharmonijom i Borisom Novkovićem – izjavila je Martina Tomčić.

"Iznimno sam sretan i počašćen činjenicom da će moje pjesme zasjati u novom sjaju uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke Filharmonije i dragih gostiju. Vjerujem da će tih 150 minuta uživati ne samo publika, nego i svi na pozornici. Nastupiti uz pratnju Zagrebačke filharmonije nosi u sebi posebnu težinu . Bit će to koncert strasti, emocija i energije u kojem ćemo podjednako uživati i publika i ja."

„U spoju s profesionalnim glazbenicima orkestra i s poznatim Borisovim hitovima u prepoznatljivom, ali opet posebnom orkestralnom ruhu, to može biti jedino sjajan koncert.”, izjavio je ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch i pozvao sve na koncert 8. svibnja u 20:00 sati u Lisinski.

Osigurajte svoje mjesto na koncertu i kupite ulaznice na blagajni KD Vatroslava Lisinskog i online na www.ulaznice.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije