Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zadru

Livakovićeva supruga objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja: 'Je l' ovo snimanje novog Bonda'

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/12
23.06.2022.
u 12:55

Lijepa Helena sada je na svom Instagram profilu objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja snimljene na moru. Odjeveni u vjenčanicu i svadbeno odijelo, Helena i Dominik pozirali su na elegantnom brodu Riva od mahagonija.

Vratar hrvatske reprezentacije i Dinama Dominik Livaković i njegova odabranica Helena Matić svoje su sudbonosno 'da' izrekli prošlog vikenda u rodnom Zadru. Prije izricanja zavjeta bio je organiziran svečani domjenak u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala na kojem su se počeli skupljati brojni uzvanici među kojima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, te Luka Modrić i Vanja, Šime Vrsaljko, koji je Livakoviću zadarski susjed i Božidar Kalmeta.

Nakon zavjeta vjenčanje će proslaviti u otmjenom Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a najavljeno je da će im pjevati Petar Grašo i Saša Matić. 

Lijepa Helena sada je na svom Instagram profilu objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja snimljene na moru. Odjeveni u vjenčanicu i svadbeno odijelo, Helena i Dominik pozirali su na elegantnom brodu Riva od mahagonija koji su omiljeni među brojnim pripadnicima jet-seta, a glavne su zvijezde i brojih filmova poput ''Jamesa Bonda'' i ''Indiane Jones'', ''Neki to vole vruće'' te  ''Sve je počelo u Napulju''.

Helena je objavila niz fotografija koje su oduševile njezine pratitelje koji su sretnom paru u uputili brojne komplimente i čestitke.

''Dominik kao James Bond'', ''Wow, odlične fotke'', ''Je l' ovo snimanje novog Jamesa Bonda?'', ''Najljepši'', ''Predivne fotke'', ''Predivni'', ''Top ste'', ''Wow'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, nogometaš i hrvatska Meghan Markle zaručili su se prošle godine na proljeće, a sretnu vijest tada su podijelili s uskim krugom obitelji i prijatelja, no krajem godine njezini pratitelji primijetili su da joj na ruci blista zaručnički prsten.

Par je zajedno od 2017. godine no o svom privatnom životu ne vole puno pričati. Helena ima diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, s nogometašem Dinama u vezi je pet godina i zajedno žive u blizini Dinamovog stadiona, a jednom prilikom ispričala je kako se među njima nije dogodila ljubav na prvi pogled. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Komentara 3

ĆA
ĆanotaKrljo
13:59 23.06.2022.

"Objavila dosad NEVIĐENE fotografije " ovakvu udarnu vjest može samo večernj iznjedriti, il' ono , "procurilo" -ali smo mi prvi koji smo isčačkali 🤣

LU
lucio2
14:35 23.06.2022.

Potpuno irelevantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije