Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na otoku

Nevena Rendeli Vejzović oduševila linijom u neobičnom badiću: 'Kakav komad'

Foto: Instagram
1/5
23.06.2022.
u 10:53

Na nekima od fotografija koje je podijelila Nevena je u neobičnom kupaćem kostimu koji je već pokazala tijekom nedavnog puta u Meksiko i koji je već izazvao lavinu komentara.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović odmara na otoku Vrgada sa svojom obitelji, a pratiteljima se javila fotografijama na Instagramu. Sa svoje tri djevojčice, Mare, Leom i Vitom, trenutačno uživa na otoku na kojemu nema automobila, a plaže su kao iz bajke.

Na nekima od fotografija koje je podijelila Nevena je u neobičnom kupaćem kostimu koji je već pokazala tijekom nedavnog puta u Meksiko i koji je već izazvao lavinu komentara.

Riječ je o kostimu u crnoj boji s potpisom Norme Kamali, koji je na jedno rame i kojeg krasi zanimljiv dizajn u znaku zavodljivih proreza.

Antonija Blaće joj je poručila da je ''komad'', a RTL-ova novinarka Ivona Hemen joj je poručila da je ''baš top''.

"Linija bomba", "Badić mrak", "Kakav komad", pisali su joj još.

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Komentara 1

FR
Freudenreichova
12:10 23.06.2022.

Jel ta dela nekaj ili samo uživa i po potrebi zastupa službenu covid politiku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije