Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NASLOVI

Listopad na Pickboxu donosi nove serije

Pickbox
Foto: PR FOTO
1/9
30.09.2016.
u 14:36

Možda vas baca u očaj što je ljeto završilo, što je lišće već krenulo lagano padati, ali nove serije na Pickboxu su tu da spase stvar. Već ste imali prilike zakoračiti u sudnicu dr. Bulla, upoznali ste Waltera O'Briena i genijalce iz serije Škorpion (Scorpion), a u listopadu na Pickbox stižu još tri serije koje super kotiraju kod publike i kod kritike.

Riječ je o romantičnoj komediji Sretni svršetci (Happy Endings), kriminalističkoj drami Dolina sreće (Happy Valley) i hvaljenoj drami Američki zločin (American Crime).

Sretni svršetci bit će osvježenje za sve ljubitelje dobrih komedija i serija poput Prijatelja i Kako sam upoznao vašu majku, svi koji vole policijske i krimiserije neće pogriješiti sa Sretnom dolinom, a Američki zločin, kao što i samo ime kaže, bavi se slučajem ubojstva koji će promijeniti živote svih upletenih.

Za okorjele fanove hrvatske i srpske kinematografije listopad na Pickboxu ostvarenje je snova. Stiže mnogo kultnih naslova i komedija uz koje su se smijali podjednako vaši djedovi i bake, mame i tate, ali koje će i vama biti genijalno dobre. O kojim je naslovima točno riječ, uskoro ćete moći i sami otkriti na Pickboxu.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije