Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lidija Bačić

Lile ne pušta ljeto da ode pa je u tom stilu snimila i novi spot

22.09.2018.
u 15:38

‘Neka ljubav nova’ naziv je nove pjesme koja izlazi za desetak dana. Novi hit potpisuju Fayo i Branimir Mihaljević

Za desetak dana pjevačica Lidija Bačić objavit će novi singl “Neka ljubav nova”, a istovremeno izlazi i spot za ovu pjesmu.

Lidija je spot snimila ovih dana i iskoristila je zadnje trzaje ljeta kako bi dalmatinske emocije koje se nalaze u ovoj pjesmi došle do punog izražaja.

Riječ je o pop-pjesmi koja ističe kvalitete Lidijina glasa, a za pjesmu su zaslužni Branimir Mihaljević i Fayo, dok je spot za pjesmu redateljski potpisao Dario Radusin. Lidija i dalje radi i na emisiji Planet Lile Show.

Pozvala je sve obožavatelje da se prijave u drugi krug i pošalju svoje snimke. Ona će potom sa svojim producentima i žirijem odabrati najbolje snimke, a pobjednik ovog showa dobit će priliku za snimanje dueta s popularnom pjevačicom.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:15 23.09.2018.

Uskoro porno uradak koji je "procurio" kao Sevini dr. Da se kladimo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije