Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Legendarni Bajaga i Instruktori izvode svoje najveće hitove na koncertima u Opatiji, Trogiru i Makarskoj

Bajaga i Instruktori
Foto: Marko Edge
1/4
18.08.2022.
u 15:54

22.08. Opatija, Ljetna pozornica, 21:30h; 23.08. Trogir, Kula Kamerlengo; 21h, 24.08. Makarska, Ljetno kino, 21h

Bajaga i Instruktori nastupit će u Opatiji na Ljetnoj pozornici 22. kolovoza u 21:30 sati, u sklopu festivala “Kolovozfest”, u Trogiru u kuli Kamerlengo 23. kolovoza u 21 sat te u Makarskoj u Ljetnom kinu 24. kolovoza u 21 sat. Koncert ovih legenda dići će Vas na noge! Ulaznice za sve koncerte možete kupiti putem sustava Eventim. Ulaznice za koncert u Opatiji možete kupiti putem sustava Mojekarte, za koncert u Trogiru preko sustava Croatia Tickets te u Turističkoj zajednici grada Trogira i za koncert u Makarskoj preko sustava Croatia Tickets te u agenciji Marivaturist.

Foto: Jelena Pešić

Bajaga i Instruktori jedva čekaju stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati! Vlasnici nekih od najvećih regionalnih hitova, kao što su “Tišina”, “Ti se ljubiš (na tako dobar način)”, “Zažmuri”, “Plavi Safir”, “Dobro jutro džezeri”, “Muzika na struju”, “220 u voltima”, “Tamara” i “Sa druge strane jastuka” izvest će ih na velikim samostalnim koncertima u Opatiji, Trogiru i Makarskoj.   Publika će ondje imati priliku čuti i nove hitove jednog od najvećih pop-rock bendova u regiji. Bajaga i Instruktori u travnju 2019. godine predstavili svoj dvanaesti album “U sali lom” s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. godine obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ kojeg je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem. Kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga, koji se svojim pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja, s Instruktorima će na ovoj maloj morskoj turneji Jadranom publiku odvesti na putovanje kroz više od 30 godina njihova postojanja.

Poslušajte legendarne hitove Bajage i Instruktora uživo! Ulaznice za sve koncerte možete kupiti putem sustava Eventim. Ulaznice za koncert u Opatiji možete kupiti putem sustava Mojekarte, za koncert u Trogiru preko sustava Croatia Tickets te u Turističkoj zajednici grada Trogira i za koncert u Makarskoj preko sustava Croatia Tickets te u agenciji Marivaturist.

Foto: Marko Rupena

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije