Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"roditelji i djeca"

Glumicu Lauren Graham visina je spriječila da bude jahačica

lauren graham
Foto: Pixsell
24.11.2013.
u 09:00

– Nikada me nitko nije pitao nešto ozbiljno. Svi mi postavljaju pitanja tipa: “Koju boju za kosu koristite?” ili “Što ste najluđe napravili?” Nikada ne traže, recimo, savjet za težak ljubavni problem. Možda i bolje, jer uvijek sam bila više nalik otkačenoj ženskoj iz susjedstva nego nekom celebrityju – priča o sebi.

Duboke plave oči i zarazan osmijeh zbog kojeg televizijski gledatelji imaju dojam da je doista osobno poznaju, zaštitni su znaci glumice Lauren Graham. Zavoljeli su je u “Gilmoreicama”, a sada nas zabavlja kao Sarah Braverman u seriji “Roditelji i djeca”.

Idol joj je baka

Rođena je na Havajima iako ondje nikada nije živjela, odgojio ju je otac kojeg je njezina majka ostavila kada joj je bilo pet godina, a profesionalno se bavila jahanjem. Planirala je postati svjetski poznati jahačica, no u tome ju je spriječila visina od 1,75 m. Glumiti je počela slučajno, nekako, kaže, po putu, a sada je svijetu pokazala još jedan talent - spisateljski. Naime, 46-godišnja Lauren autorica je novele “Someday, Someday, Maybe” koja se ove godine našla na popisu bestsellera New York Timesa, a sada po njoj piše i scenarij za seriju koju će producirati Warner Bros. i Ellen DeGeneres.

– U knjizi pišem o mladoj djevojci koja u 90-ima pokušava u New Yorku postati glumica. Iako sam istih tih godina poput svoje junakinje to radila i ja, u knjizi ima malo autobiografskog. Jedina dodirna točka nam je to što smo obje konobarile i čistile konjske štale. Knjiga raščlanjuje sve ono što se događa na putu do crvenog tepiha – kaže Lauren.

Ako je kroz njezine uloge itko doživljava kao neozbiljnu i luckastu, ona sama kaže da je to istina.

Paničan strah od karaoka

– Nikada me nitko nije pitao nešto ozbiljno. Svi mi postavljaju pitanja tipa: “Koju boju za kosu koristite?” ili “Što ste najluđe napravili?” Nikada ne traže, recimo, savjet za težak ljubavni problem. Možda i bolje, jer uvijek sam bila više nalik otkačenoj ženskoj iz susjedstva nego nekom celebrityju – priča o sebi. Osim toga, nikada nije bila u braku, ima strah od karaoka, a idol joj je baka koja ima 92 godine i, kaže, izgleda sjajno, vozi automobil te nedjeljom predaje na tečajevima za starije osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije