Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačko RockOff

Lada Furlan Zaborac: Ovo je pozitivna i afirmativna priča za rock scenu

Foto: Anto Magzan/Pixsell, Promo
1/3
09.06.2017.
u 16:27

Članica Bambi Molestersa u žiriju je ovogodišnjeg izdanja Karlovačko RockOff festivala

Žiri Karlovačkog RockOff festivala ima pune ruke posla, jer do 14. lipnja moraju donijeti odluku tko su finalisti. U žiriju je i Lada Furlan Zaborac iz Bambi Molestersa. 

Kako ste se odlučili biti dio ove priče?

Pridružila sam se ovogodišnjem žiriju na poziv i nagovor Hrvoja Horvata. Budući da u pravilu ne sudjelujem u sličnim događanjima, učinilo mi se da bi to moglo zanimljivo iskustvo, a osim toga i čitava priča oko Karlovačko RockOff-a je pozitivna i afirmativna za rock scenu.

Po kojem kriteriju odabirete bendove?

Prijave ovogodišnjih sudionika trajale su do 31. svibnja, a do odabira finalista koji će u jesen nastupati na finalnim koncertima, slijedi nam preslušavanje pjesama s kojiima su se prijavili. Bitno je možda napomenuti da ovaj festival nije namijenjen isključivo novim imenima, već je otvoren za sve koji žele sudjelovati, bez obzira na to imaju li već nešto objavljeno ili ne. Kiteriji će, vjerojatno, kod svakog od pojedinih članova žirija biti djelomično različiti, imajući u vidu preferencije svakog od nas, ali uvjerena sam da će kvaliteta pjesama i nastupa uživo biti ključna u odabiru.

Mislite li da se mladim bendovima danas lakše probiti preko festivala poput ovoga?

Mladi bendovi danas imaju jako mnogo mogućnosti i smjerova kojima mogu krenuti kako bi se afirmirali, a ovaj festival samo je jedan od njih. Sudjelovanje na njemu definitivno može pridonijeti medijskoj eksponiranosti i približiti ih široj publici, a posebno je dobro što će se predstaviti na nastupu uživo.

Što biste poručili bendovima prije nego se odluče prijaviti na festival?

Da ne razmišljaju previše i da daju sve od sebe.

Imate li već svog favorita među bendovima?

Ne,voljela bih među finalistima vidjeti i čuti što veći broj glazbenica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije