Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa uz ljepoticu

Kramarić poslao obožavateljima čestitku, a svu pažnju ukrala je njegova djevojka

Foto: Instagram
1/6
27.12.2019.
u 13:30

Zaljubljeni par odmara se na Mauricijusu, a  svojim obožavateljima Andrej i Mia božićnu čestitku ispisali su na pješčanoj plaži, a obožavatelji su nakon objave ove fotografije najviše komplimenata udijelili lijepoj Miji.

Naš nogometaš Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia ove blagdane otputovali su u toplije krajeve.

Zaljubljeni par odmara se na Mauricijusu, a  svojim obožavateljima Andrej i Mia božićnu čestitku ispisali su na pješčanoj plaži, a obožavatelji su nakon objave ove fotografije najviše komplimenata udijelili lijepoj Miji.

- Mia gori. Mia je prezgodna! - napisali su na Kramarićevom Instagramu. Ovaj 28-godišnji nogometaš i njegova četiri godine mlađa djevojka zajedno su tri godine, a za Kramarićevu ljubav sa studenticom veterine javnost je saznala nakon što je s našom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - ispričao je Andrej za Story.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:26 27.12.2019.

i njegovi obožavatelji također uživaju na Mauricijusu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije