Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji strijelac Hoffenheima

Andrej Kramarić otkrio gdje želi završiti karijeru

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
12.04.2019.
u 14:50

Prije nego što sam stigao u Hoffenheim nisam razmišljao kako bih mogao postati najbolji strijelac kluba, ni kada sam bio dijete nisam na to mislio - istaknuo je hrvatski reprezentativac u intervjuu za službenu stranicu Hoffenheima

Hrvatski napadač Andrej Kramarić (27) nedavno je zabio 48. gol za svoj Hoffenheim te postao najbolji strijelac u klupskoj povijesti. U njemački klub je stigao 2015. na posudbu iz Leicestera.

Godinu kasnije Hoffenheim je otkupio njegov ugovor, a taj im se potez pokazao kao sjajno ulaganje. Vatreni se odlično prilagodio te je odličnim igrama i golovima osvojio srca navijača.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Andrej Kramarić
1/17

- Prije nego što sam stigao u Hoffenheim nisam razmišljao kako bih mogao postati najbolji strijelac kluba, ni kada sam bio dijete nisam na to mislio - istaknuo je hrvatski reprezentativac u intervjuu za službenu stranicu Hoffenheima i dodao:

- Bit ću sretan zabijem li još golova, upišem još asistencija i ostvarimo još više uspjeha. Ovdje sam sretan i ne bih imao ništa protiv da karijeru završim u Hoffenheimu.

Sportski direktor Alexander Rosen hvali hrvatskog napadača.

- Andrej je zvijezda. Igrao je u finalu Svjetskog prvenstva i sigurno ga prate mnogi klubovi. Važan je igrač naše momčadi - rekao je sportski direktor Hoffenheima.

Kramarić je ove sezone igrao 31 utakmicu i zabio 20 golova te imao četiri asistencije. U njemačkom prvenstvu Hoffenheim je trenutačno na sedmom mjestu s 44 boda.

Andrej i društvo imaju samo bod manje od Wolfsburga i šestog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:51 12.04.2019.

Bravo Krama

KA
kajinx
21:07 12.04.2019.

Bilo je jako važno da ode iz vukojebine, Leicestera, i dođe u civilizaciju, te dokaže svoje sposobnosti. Bravo Andrej, puno sreće!

LU
lukathereem
18:54 12.04.2019.

Truba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije