Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Kraj ljubavi? Goran Jurenec ovom je gestom pokazao kako više nije s Claudijom

Foto: Instagram
1/5
09.06.2021.
u 15:08

Claudia prije samo tri dana i dodala da uskoro planiraju doći u Hrvatsku: -  Doći ćemo i u Biograd na Moru, samo moramo još vidjeti kad. Nedavno su na YouTube kanalu napisali i kako razmišljaju o djeci.

Goran Jurenec, pobjednik prve sezone showa "Gospodin Savršeni", do prije tjedan dana planirao je zajednički život i brak s djevojkom Claudiom Luciom, no sad su odjednom s njegovog Instagram profila nestale sve zajedničke fotografije, a Goran više i ne prati Claudiu. 

-  Moramo pričekati s vjenčanjem zbog pandemije. Ali već znam listu gostiju i koji će ljudi dobiti VIP mjesta u prvom redu - rekla je

Claudia prije samo tri dana i dodala da uskoro planiraju doći u Hrvatsku: -  Doći ćemo i u Biograd na Moru, samo moramo još vidjeti kad. Nedavno su na YouTube kanalu napisali i kako razmišljaju o djeci. 

- Imati djecu i biti u braku cilj je svake veze, pogotovo zdrave veze. To je najbolje što se može dogoditi. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećim mjesecima, godinama i stoljećima - pojasnio je Goran. Par je objasnio da je u vezi od prošlog Božića, premda je Goranova bivša Hana Rodić kazala kako je s njim bila do ožujka. Claudia Lucia i Goran nedavno su otkrili i kako su se upoznali u crkvi. 

 - Iznenađenje, nismo se upoznali na društvenim mrežama, nego u crkvi u Berlinu. Otišao sam u crkvu koja je cijeli dan otvorena, i nismo se dobro vidjeli na početku, kako smo sjedili daleko, trebalo nam je nekoliko subota da se bolje upoznamo i vidimo. To je bilo prije četiri godine. Jednom sam nakon mise stao zavezati vezice na tenisicama i ona je naletjela na mene. Tako je sve počelo. Padala je kiša i ponudio sam se da je odvezem doma. Izmijenili smo brojeve i počeli se dopisivati - ispričao je Goran. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva me cura ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:28 09.06.2021.

mene samo zanima da li nekoga stvarno ovaj lik intrigira do te mjere da je isplativo tipkati vijesti o njemu - covjek je homoseksualac, zna se s kim je i gdje, sve ove spike o ljepoticama koje padaju na njega su smijesne

LA
Lana2
15:59 09.06.2021.

Goran ima frajera i točka. To svi znamo.. Lik ne zeli izaći iz ormara.. I zbog toga ima problem..

SO
sohnahoakasaa
20:04 09.06.2021.

Čuček malo ima malo nema čučeka a cure inkasiraju tol'ko kolko su uspješne pregovaračice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije