Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žive ljubav

Simona raznježila iskrenom objavom o suprugu: 'Od samog početka uz mene si i moje padove'

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/13
09.06.2021.
u 13:18

Podsjetimo, Simona se za Stanislava udala 2016. godine, a nedavno su dobili i treće dijete, kći Zvjezdanu, dok iz braka s Gotovcem ima kći Gabrijelu.

Simona Mijoković (36), bivša supruga Ante Gotovca, posljednjih godina u potpunosti se povukla iz medija i miran obiteljski život nastavila u Linzu sa suprugom Stanislavom Mijokovićem. Simona sada živi povučeno, posvećena je vjeri i obitelji, a tek s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije poneki detalj iz privatnog života.

Sada je suprugu, koji je prije nekoliko dana proslavio rođendan, posvetila emotivnu objavu.

"Kako bih opisala ovih pet godina braka? Kako bih opisala tebe koji si napunio 55 godina? Opisala bih kao radost života. Ljubljeni Isus mi te darovao. Od samog početka bio si uz mene, bio uz moje padove i uvijek radosno i zahvalno uz moja svjedočanstva. Uz mene si na svakom koraku i u svakom otkucaju srca. I uvijek to činiš. Podižeš me kad mi je teško, a u Božjoj mudrosti uvijek me savjetuješ. Naš brak od početka je radost i slava Bogu. Naša ljubav je naš kompas, a Vječnost nam je Cilj. Hvala Bogu što te stvorio i nama darovao. Hvala Bogu sto si moj muž i otac naše dječice Joshue, Amalie Josipe i Zvjezdane. Hvala Bogu što brižno paziš na moju Gabrielu. Hvala Bogu na daru tvog rođenja. Hvala Bogu što si kraj nas vjerno i s puno ljubavi. Ljubavi koju si pronašao još kao dijete u Izvoru Života – svete pričesti i ta Ljubav danas radosno obasjava nas brak. Sretan ti rođendan ljubavi moja", napisala je Simona uz zajedničku fotografiju.

Foto: Facebook/TS Auris

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, Simona se za Stanislava udala 2016. godine, a nedavno su dobili i treće dijete, kći Zvjezdanu, dok iz braka s Gotovcem ima kći Gabrijelu.

VIDEO>> Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Komentara 4

BT
BTW
12:09 10.06.2021.

Mene je baš fino nasmijala ta Simonica

MI
mica1111
14:28 09.06.2021.

Dobro je.I malo para dobro dođe!

SK
skupiduša
13:32 09.06.2021.

To su prevelika prenemaganja i utvaranja. Neka im je sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije