Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opako

Komičar Fallon ima brutalan komentar za Mandžukićevu frizuru

Foto: Youtube Screenshot
1/5
02.07.2018.
u 17:01

Izgleda da svojom kosom može očistiti roštilj, rekao je Jimmy Fallon za frizuru Marija Mandžukića

Komičar Jimmy Fallon u svom showu "Tonight Show" odlučio se našali s frizurama i izgledom nogometaša koji sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji.

Na njegovom popisu našla su se i tri naša reprezentativca. Prvi je bio na redu vratar Dominik Livaković i voditelj je objavio njegovu fotografiju i rekao:

Ovdje Dominik Livaković izgleda kao da je uhvatio svoje roditelje dok rade ono i onda je rekao; ali rekli ste da idete na spavanje".

Za Domagoja Vidu je rekao da izgledao kao da će nekome ponuditi gutljaj svog jogurta, a zadnji na redu našao se Mario Mandžukić.

- Izgleda kao da svojom kosom može očistiti roštilj - rekao je Fallon. 

Komentara 17

Avatar #PrskatorVlado
#PrskatorVlado
17:07 02.07.2018.

A ocvali derpe Fallon izgleda ko plod ljubavi Ranka Ostojića i Bojana Glavaševića

SA
samograd
17:11 02.07.2018.

Da umreš od ovog humora iz 5 razreda osnovne .Nekome se rugati i ismijavati nečiju frizuru kako dovitljivo i duhovito da se use..š od smijeha.

ŠT
ŠtoReći
17:14 02.07.2018.

Lijepo li je Hrvat biti majko hvala ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije