Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda otkrila detalje o novom poslu: Život mi se dosta promijenio

Foto: RTL Screenshot
1/14
22.03.2021.
u 08:40

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović progovorila je o novom poslu.

Nakon stresnog predsjedničkog mandata bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović zaplovila je posve drukčijim poslovnim vodama. Naime, prije više od godinu dana prestala je biti na čelu države, a sada radi kao savjetnica na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, donosi Exkluziv.

– Vrlo mi je ugodno i moram reći da je ovo nekako ugodan odmak od političkog svijeta i života, a opet pruža mnogo mogućnosti u onome što najviše volim, a to su međunarodni odnosi i međunarodna suradnja... Spajanje institucija, spajanje ljudi, promicanje Hrvatske – kazala je Kolinda u prilogu istaknuvši da joj život nije isti.

– Život mi se promijenio dosta, nije to samo zbog toga što više nisam na toj dužnosti već i zbog ovih uvjeta pandemije. Svima nam se promijenio život – poručila je bivša predsjednica dodavši da je iznimno zanima svijet sportaša i kako im pomoći u tranziciji između sportskog života i bavljenja privatnim poduzetničkim aktivnostima.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/RTL Screenshot

Između ostalog, rekla je da sada ima više vremena za obiteljski život.

– Više nisam na raspolaganju državi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Ali i kad sam bila predsjednica, nastojala sam pronaći vremena za obitelj koliko god sam mogla, posebno za djecu – rekla je bivša predsjednica koja sa suprugom Jakovom ima kćer Katarinu i sina Luku i koji je tijekom njena mandata preuzeo brigu o njima.

Također, otkrila je gdje se vidi u budućnosti i što vidi kao nastavak karijere.

– Jednog dana privlači me biti profesor, možda imati svoj kolegij, predavati – zaključila je.

Podsjetimo, Kolinda je nedavno ostvarila gostujuću ulogu u hit-seriji Nove TV Dar Mar

– Baš sam bila uzbuđena. Prihvatila sam to kao izazov, priliku da isprobam nešto novo. Ponajviše sam to prihvatila kao priliku da još jednom naglasim svoju potporu ambicijama mladih, posebno djevojčica – rekla nam je Grabar-Kitarović u prosincu i otkrila kako je došlo do njezine uloge.

– Zapravo je sve dogovoreno preko prijatelja Branka Ivande koji je kontaktirao sa mnom rekavši da Nova TV priprema igranu seriju u kojoj je jedan od likova dvanaestogodišnja djevojčica Linda kojoj sam idol te da bi željeli da gostujem u seriji. Nova TV poslala mi je scenarij scene, rado sam pristala – rekla nam je bivša predsjednica države koja je za potrebe serije produkciji već ustupila nekoliko svojih fotografija.

 

Komentara 10

VI
vidum
09:21 22.03.2021.

Moguće samo u Hrvatskoj. Nastavnica španjolskog i engleskog savjetnica ekonomistima. U normalnim državama netko bi za to odgovarao.

Avatar comparator
comparator
09:31 22.03.2021.

Da , lakše je biti savjetnik nego stolar ili vodoinstalater jer u Zagrebu ne možeš više naći ni potrebni alat ili materijal za obaviti posao kako treba ali zato fakulteta za mlatiti praznu slamu ne nedostaje.

ZI
zinegoid
09:00 22.03.2021.

uh, ta izmišljena, zlatna radna mjesta savjetnika, pomoćnika i sličnih gdje se smjeste razni bivši, bilo kojeg profila ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije