Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U WASHINGTONU

Kolinda Grabar-Kitarović objavila fotografiju sa slavnom pjevačicom: 'Počašćena sam'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/15
13.11.2021.
u 14:00

- Najtopliji pozdrav svim Albancima i Hrvatima diljem svijeta - samo je dio iz opisa koji je napisala bivša predsjednica uz fotografije.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju s mladom pjevačicom Duom Lipom. Obje su sudjelovale na godišnjoj dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća Washingtonu. Britanska pjevačica albanskog podrijetla je osvojila nagradu, a Grabar-Kitarović je imala priliku upoznati je i s njom se fotografirati. "Najtopliji pozdrav svim Albancima i Hrvatima diljem svijeta. Počašćena sam što sam imala priliku upoznati izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, snažan glas za slobodu i žene diljem svijeta", napisala je u opisu objavljenih fotografija. 

Inače, Dua Lipa izdala je dva albuma, a najpoznatija je po svom singlu 'New Rules'. Tu su još i 'Love Again', Physical', 'Break my heart', 'Don't start now' i mnogi drugi, kao i mnoge suradnje. 

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini

 

Komentara 41

ČS
Čuvaj se senjske ruke
00:45 14.11.2021.

Ovo joj je vrhunac.

DU
Deleted user
15:16 13.11.2021.

A kaj se more, netko u Washington a netko kod Rame u Tiranu .😁😁😁

Avatar southman
southman
16:22 13.11.2021.

Lipa je Lipa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije