Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lucija Šarić

Lucija iz 'Života na vagi' odgovara na kritike o luksuzu u kojem živi

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/10
19.09.2018.
u 09:39

Lucija je za RTL otvorila vrata svog raskošnog doma u Sesvetama i tada je uslijedila lavina kritika na račun njenog stila života.

Luciju Šarić, bivšu natjecateljicu showa "Život na vagi" opet prozivaju zbog luksuza u kojem živi.

Povod za nove kritike na račun kćeri tajkuna Marijana Šarića počele su nakon što je na RTL-u emitiran prilog u kojem Lucija televizijske kamere uvodi u svoju obiteljsku kuću koja ima devet soba, 13 kupaonica, bazen i kuglanu.

Poslije emitiranja priloga njeni kritičari javili su joj se na društvenim mrežama, a neke od tih kritika objavila je na svom Instagram-storyju i odgovorila na njih.

 

 

– Zar ja koja živim na socijali od 800 kuna ne mogu proći, a ti možeš! Još si se hvalila da si imućna, a ja dok poplaćam režije ne ostane mi novac za zdravu hranu, shakeove, teretane, a ti sve to imaš. Ja ti nisam zavidna. Ostala sam bez  bez oba roditelja i ti ne znaš kakav je to život – napisala joj je jedna pratiteljica na Instagramu.

 

Foto: imdb

Lucija je opširno odgovorila pa napisala:

"Moja vam je topla preporuka da se okanite mržnje i zavisti i da shvatite da vam nije potrebna teretana za mršavljenje.
Ako imate za nezdravu hranu, imate i za zdravu. Očito niste dovoljno informirani kad pišete ovakve nebuloze. Kakvi shakeovi, sve što vam treba, Kato, jest puno volje i tenisice za hodanje. Ako si ne možete priuštiti tenisice koje su O. K. za hodanje, evo slobodno mi se javite, ja ću vam kupiti jedne. Pustite emisije i traženje pomoći, možete vi to sami. Ja navijam za vas i sretno", napisala je Lucija.

Javili su se još neki pratitelji i postavili pitanja poput onoga je li Lucija ikada oprala svojih 13 kupaonica, na što je ona odgovorila da nije. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:45 19.09.2018.

Pošto su očigledno ugojena obitelj, 13 kupanica služi da ne moraš trčat na wc (jer ne možeš od debljine) a de se ne pokakiš u gaće.

Avatar dras32
dras32
10:41 19.09.2018.

9 soba razumijem ali 13 kupaonica nikako, sta bilo plocica jako puno lijepih pa se nisu mogli odlucit koje pa za svake jedna kupaonica ili?

DU
Deleted user
11:23 19.09.2018.

Došla je u show na poziv televizije i novinara da bi mi čitali i gledali, pri tome se svađali i vrijeđali a oni zarađivali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije