Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe se nižu

Kći slavnog pjevača zgrožena: 'Moj otac je čudovište, molim se za žrtve njegovih zlodjela'

Foto: Instagram
12.01.2019.
u 14:22

- Čudovište s kojim se svi suočavate je moj otac. Dobro znam tko je i što je on. Odrastala sam u toj kući - napisala je između ostalog 20-godišnjakinja.

Dokumentarac o R Kellyju zgrozio je svijet. Slučajevi seksualnog zlostavljanja žena i djevojčica koji su predstavljeni u filmu 'Surviving R Kelly' pogodili su i njegovu kćer Buku Abi koja je o svemu odlučila javno progovoriti.

Na svom Instagramu Buku je oštro osudila postupke svog oca kojeg je opisala kao čudovište dodavši kako moli za sve žrtve njegovih zlodjela. - Čudovište s kojim se svi suočavate je moj otac. Dobro znam tko je i što je on. Odrastala sam u toj kući - napisala je između ostalog 20-godišnjakinja u emotivnoj objavi koju je podijelila na svom Insta Storyju.

Svoj privatni život ova mlada glazbenica oduvijek je nastojala čuvati podalje od javnosti, no ovog puta, kako je pojasnila, nije mogla izbjeći progovoriti javno o tome jer je sve otišlo predaleko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

Njezin javni istup uslijedio je nedugo nakon što je Lady Gaga izjavila da bi bila najsretnija da njezin duet s R Kellyjem "Do What You Want" bude izbrisan sa svih internetskih servisa. Buku je otkrila i kako već godinama nije u kontaktu s ocem koji još uvijek poriče sve optužbe s kojima se trenutno suočava. 

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju. 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prohujalo
16:31 12.01.2019.

Kći slavnog pjevača? Možda sam neinformiran ali nikad nisam čuo za dotičnog niti znam ijednu njegovu pjesmu1

PR
prohujalo
16:36 12.01.2019.

Možda kod Vas to nije slučaj ali meni se na ekranu sa strane pojavila reklama-"Prijavite se za zlostavljača za dostavu novinske pretplate na kućne adrese". kad sam malo bolje pogledao vidio sam da se radi o dostavljuču a ne zlostavljaču.. Kako nakon pročitanog teksta ,pročitano ima udjela u površnom čitanju reklamnog teksta. nenamjerna sugestija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije