Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumački geni

Kći poznatog glumca se razgolitila i izjavila da želi biti na velikom platnu

Foto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL
1/5
16.11.2018.
u 06:13

Poezija, ljepota, romantika i ljubav, to je ono za što živimo - citirala je lijepa Clara Walta Whitmana

Kći škotskog glumca Ewana McGregora ponovno se razgolitila pred kamerama i pokazala svoje savršeno tijelo.

Nakon što je u travnju ove godine pozirala za muški časopis 'Playboy', s obožavateljima na Instagramu podijelila je fotografije na kojima je potpuno gola. U objavi dvadestvogodišnja Clara Mathilde na društvenoj mreži citirala je američkog pisca Walta Withmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on

- Poezija, ljepota, romantika i ljubav, to je ono za što živimo - napisala je.

Iako se manekenstvom bavi posljednjih nekoliko godina, otkrila je kako želi krenuti stopama slavnog oca i postati holivudska glumica.

- Diplomirala sam u prosincu 2017., a dok sam bila na fakultetu bavila sam se modelingom.

-Sad se zaista želim baviti glumom. Konačno imam vremena fokusirati se na to - rekla je Clara te objasnila kako je kroz cijelu srednju školu nimalo nije zanimala gluma.

Ewan je u siječnju je podnio zahtjev za razvod braka od pedesetidvogodišnje supruge Eve s kojom ima četvero djece. Osim toga, podnio je i zahtjev za smanjenje alimentacije za dvadesetdvogodišnju kćer Claru, sedamnaestogodišnju Jamyan, šesnaestogodišnju Esther i sedmogodišnjeg sina Anouka.

Prema pisanju stranih medija, Eve želi imati isključivo skrbništvo za djecu te da njezin bivši suprug ima samo pravo posjećivanja, dok on inzistira na zajedničkom skrbništvu nad maloljetnim kćerima. Glumac se odlučio razvesti u siječnju nakon što je uhvaćen u preljubu s glumicom Mary Elizabeth Winstea. Na isti potez se odlučila i ona te se razvela od redatelja Rileyja Stearnsa s kojim je bila u braku sedam godina.

Par se zaljubio na setu serije 'Fargo', a nakon prevare su nastavili svoju vezu te žele započeti novi, zajednički život.

Pogledajte video o osobama koje su postale poznate nakon četrdesete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije