Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Kći najbogatije Hrvatice očekuje svoje četvrto dijete

Petra Ecclestone i Sam Palmer
Foto: Profimedia
1/4
03.11.2019.
u 12:39

- Petra i Sam su presretni. Oboje su obiteljski ljudi, a o mogućnosti da imaju zajedničko dijete razgovarali su gotovo od prvog dana veze. Petra je za trudnoću rekla sestri Tamari i ocu Bernieju, a oboje su presretni - kazao je izvor

Petra Ecclestone (30), kći nekadašnjeg mogula Formule 1 Bernieja i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone očekuje svoje četvrto dijete, objavio je The Sun.

Podsjetimo, Petra se prije dvije godine razvela od Jamesa Stunta, s kojim ima kćer Laviniju i sinove Jamesa i Andrewa, a odmah nakon rzvoda našla je sreću sa Samom Palmerom, za kojeg će se udati iduće godine. Sretni par objavio je vijest obitelji i prijateljima, te dodao kako je Petra u 12. tjednu trudnoće. 

- Petra i Sam su presretni. Oboje su obiteljski ljudi, a o mogućnosti da imaju zajedničko dijete razgovarali su gotovo od prvog dana veze. Petra je za trudnoću rekla sestri Tamari i ocu Bernieju, a oboje su presretni. Bernie i obitelj imali su nekoliko teških tjedana pa im je ovo bila prelijepa vijest koju su svi željeli - kazao je izvor za The Sun. 

Petra i Sam upoznali su se slučajno, kad je on došao u posjet njenom šogoru Jayu Rutlandu. 

- Bilo je to jako neočekivano. Slučajno sam ga srela u Los Angelesu kad sam ušla posjetiti Jaya. Mislila sam da ću biti u celibatu ili postati lezbijka. Jednostavno sretnete nekog kad to najmanje očekujete ili želite. Tad se to dogodi - kazala je Petra. 

Petrina trudnoća dobra je vijest za njenog tatu Bernieja (89) koji se ovih dana suočava s teškim optužbama Porezne uprave za dug od čak milijardu funti. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:50 04.11.2019.

A ja mislila očekuje neko tuđe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije