Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična želja

Katy Perry želi da Rihanna izvede striptiz na njenoj djevojačkoj

katy perry
Reuters
21.06.2010.
u 13:28

Pjevačica želi da njene prijateljice na djevojačkoj večeri uživaju u čarima egzotičnog stripera, ali ima i želju vidjeti svoju prijateljicu Rihannu bez ijedne krpice na sebi.

Pjevačica Katy Perry želi na svojoj djevojačkoj večeri uživati u golišavim muškarcima koji će prirediti pravi striptiz za njene prijateljice. Prije nego što se prošeta do oltara kako bi se svom dečku Russellu Brandu zavjetovala na vječnu ljubav, želi se dobro zabaviti i zato je od prijateljice Rihanne tražila da joj angažira nekog egzotičnog stripera te je zamolila da mu se pridruži u skidanju odjeće i izazovnom plesu kako bi zabava bila još luđa.

– Želim da se Rihanna razgoliti jer je izazovna i ima odlično tijelo. Želim je vidjeti bez ijedne krpice na sebi – objasnila je Katy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije