Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zaljubljena

Kate Winslet u vezi s oženjenim nećakom britanskog tajkuna

kate winslet
pixsell
22.09.2011.
u 09:09

Riječ je o 33-godišnjem Nedu Rocknrollu kojeg je upoznala dok je ovog ljeta boravila u vili Richarda Bransona na Karibima. Oboje su bili tamo kad je izbio požar.

Glumica Kate Winslet ima razloga za zadovoljstvo svojim poslovnim i privatnim životom. Naime, po povratku iz Los Angelesa, gdje je primila svoj prvi Emmy, glumicu je u zračnoj luci Heathrow dočekao njen novi odabranik. Britanski mediji raspisali su se o novoj ljubavi Kate Winslet, 33-godišnjem nećaku britanskog bogataša Richarda Bransona, vlasnika glazbene izdavačke kuće Virgin Records.

Kate i Ned Rocknroll upoznali su se ovog ljeta na otoku Necker u Bransonovoj vili koju je kasnije uništio požar. Glumica se tamo odmarala s djecom, a Ned se oporavljao od propalog dvogodišnjeg braka sa 23-godišnjom Elisom Cowdray, pripadnicom engleske aristokratske obitelji.

Nakon ljetovanja zajedno su s družili u New Yorku. Zaljubljena Kate u Los Angelesu nije prestajala pričati o svom novom dečku. Nakon što ju je dočekao u Londonu, par je otišao na zajednički odmor što dalje od znatiželjnih medija i paparazza.

Komentara 4

DR
drug
10:22 22.09.2011.

Prelijepa je...

RP
re_plik
10:41 22.09.2011.

Prelijepa?! Vid ti je malo u banani ?!?!?

Avatar Idler 3
Idler 3
12:45 22.09.2011.

Rocknroll...Cowdray...koja prezimena >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije