Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Kakva promjena! Tajči pokazala kako je izgledala na početku karijere kad je imala 17 godina

Foto: Instagram
1/9
05.11.2020.
u 14:30

Nakon nastanka ove fotografije, Tajči je potopno promijenila imidž. Za sve je zaslužna pokojna Višnja Trusić koja joj je izravnala i izblajhala prirodnu kosu te promijenila šminku.

Naša pjevačica s američkom adresom Tatjana Cameron Tajči prisjetila se svojih početaka u glazbenoj industriji. Objavila je fotografiju koja je nastala u Zagrebu kada je imala samo 17 godina. 

"Ovo je bilo s mog prvog fotografiranja za naslovnicu časopisa nakon što sam osvojila dvije nagrade na velikom glazbenom događaju. Često zaboravljamo koliko su zapravo sposobni i nevjerojatni 17-godišnjaci. Nemojte im reći: 'Ah, što ti znaš, ti si još uvijek samo beba''', napisala je Tajči. 

Nakon nastanka ove fotografije, Tajči je potpuno promijenila imidž. Za sve je zaslužna pokojna Višnja Trusić koja joj je izravnala i izblajhala prirodnu kosu te promijenila šminku. Godinama kasnije pjevačica još uvijek njeguje isti look. 

Pjevačica je nedavno postala još jedna u nizu žrtava internetskih prevaranata. Ipak, ovaj put nije riječ o čaju ili tabletama za mršavljenje, već su joj hakeri provalili u profil zbog čega je blokiran već nekoliko tjedana. To je, inače, jedan od profila kojima se pjevačica koristi kako bi komunicirala s obožavateljima diljem svijeta. 

"Prošla su tri i pol tjedna otkad mi je Facebook račun blokiran. Objavljujem samo inspirativni sadržaj. Ja sam za blokiranje lažnih računa i onih računa koji šire mržnju, dezinformacije i potiču nasilje, ali zaista ne znam tko me je prijavio i zbog čega" napisala je Tajči uz video. 
Pozvala je, isto tako, obožavatelje da pogledaju film "Social Dilemma", jedan od trenutačno najpopularnijih dokumentaraca na Netflixu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
15:21 05.11.2020.

Napustila Hrvatsku zbog prostituiranja na estradi, okrenula novi list i u Americi počela novi život. Sretno Tajči.

DU
Deleted user
14:52 05.11.2020.

Pa zar stvarno nemate nešto pametnije napisati.

PA
Pax
16:05 05.11.2020.

Tajči, ah kol'ko smo jadni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije