Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vegetarijanka

Kad jede meso, pjevačica Adele osjeća se kao da jede svog psa

adele
07.07.2011.
u 16:05

Prelazim u vegetarijance jer želim biti zdrava, a za sljedeću godinu pripremam mnogo toga što zahtijeva sjajnu formu – istaknula je inače debeljuškasta Adele, pa joj ovo može poslužiti i kao dijeta.

Popularna britanska pjevačica Adele ostavlja se mesa i prelazi na vegetarijansku prehranu. Vlasnica hita "Someone Like You" izjavila je da se svaki put kada pojede komad mesa osjeća loše jer pomisli na svog psa. Upravo zbog njega odlučila se na drugačiji način prehrane.

– Prelazim na vegetarijansku prehranu jer želim biti zdrava, a za sljedeću godinu pripremam mnogo toga što zahtijeva sjajnu formu – istakla je inače debeljuškasta Adele, pa joj ovo može poslužiti i kao dijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije