Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon zaruke

Justin Theroux na svoj rođendan zaprosio Jennifer Aniston

jennifer aniston
pixsell
13.08.2012.
u 09:12

Par se zaručio u petak, a prosidba je pala tijekom veselog Justinova rođendanskog slavlja

Dok je cijeli svijet protekli vikend očekivao vjenčanje Brada Pitta i Angeline Jolie, Jennifer Aniston (43) gledala je u svoj zaručnički prsten. Glumac, producent i scenarist Justin Theroux za svoj 41. rođendan odlučio je poznatu glumicu počastiti zarukama. Prosidba se dogodila protekli petak u vrijeme velikog rođendanskog slavlja koje je organizirala Jennifer za svog dečka.

– Justin je imao predivnu zabavu, a najljepši poklon koji je dobio bio je Jenniferin pristanak da se uda za njega – rekao je glumčev glasnogovornik, no datum vjenčanja još se ne zna.

Justin i Jennifer poznaju se godinama, a ljubavna iskra među njima frcnula je tek prije nešto više od godinu dana kada su zajedno snimali film “Wanderlust”. Vijesti o trudnoći, tajnom vjenčanju i prekidima obilježili su cijelu njihovu vezu, a nije manjkalo ni priča da Jennifer još mašta o povratku u naručje bivšeg supruga Brada Pitta.

Mnogi svjetski mediji nisu se libili napisati kako su ove zaruke došle kao melem na rane poznate “prijateljice”. U slučajnost da se Aniston zaručila baš onaj vikend kada se naveliko šuškalo da se njezin bivši suprug opet ženi, rijetko tko vjeruje.

A Brad Pitt bi se trebao, tvrdi izvor blizak paru, iduće nedjelje obvezati Angelini Jolie na vječnu ljubav.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije