Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL Direkt

Još jedna zanimljiva odjava emisije Zorana Šprajca u kojoj su se pojavila i tri neobična gosta

Foto: Instagram
1/7
21.07.2021.
u 09:32

U svom prepoznatljivom stilu voditelj i urednik sinoć je još jednu emisiju priveo kraju, a nešto ranije tog dana pohvalio se i pismom i poklonom jedne gledateljice.

Zoran Šprajc na svoj prepoznatljiv i duhoviti način odjavio je i sinoćnju emisiju "RTL Direkt" i za kraj po studiju su mu se prošetali zanimljivi gosti.

-Točno 60 godina od prvog leta čovjeka u svemir u svemir su poletjeli prvi milijarderi za još 60 godina letjet će i milijuneri a vi ste poštovani gledatelji onda na redu za nekih 120 godina. Ali vrijeme brzo leti pa možda da najbolje da već sada kupite karte. Toliko za večeras i naravno ako ste dobri i ako se cijepite možda na čas ugledate i Štrumpfove - rekao je Šprajc u odjavi i u tom trenutku njegovim stolom prošetala su tri Štrumpfa. Znači koja legenda. Svaka čast Zorane. Predobra fora. - poručili su mu gledatelji. Štrumpfovi su jučer Šprajca dočekali čim je došao na posao i objavio je na Instagramu fotografiju s figuricama Štrumpfova i pohvalio se kako je dobio pismo i poklon od gledateljice koja pohađa šesti razred osnovne škole i koja je uočila da voditelj voli ove poznate animirane likove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 

- Još jedan običan dan u uredu.... Hvala Ana Luciji i 6.c Osnovne škole Otok iz Zagreba koji nas vjerno prate i misle da smo toliko dobri da zaslužujemo vidjeti Štrumpfove pa su me evo njih trojica i dočekali na poslu...- napisao je Šprajc i objavio fotografiju pisma koje je dobio, a u kojem je Ana Lucija napisala sljedeće: Dragi Zoran Šprajc. Ja sam Ana Lucija i obožavam gledati RTL Direkt od ponedjeljka do srijede samo zbog tebe. Svi iz mojeg razreda gledaju samo zbog tebe jer su uvijek spreman za šalu i zabavu. Voljela bih te upoznati, ali sumnjam da će se to ikad ostvariti. Obožavam gledati RTL Direkt samo zbog još jedne stvari. Pa zbog Štrumpfova! :) Vidjela sam da jako voliš Štrumfove pa sam ti odlučila poslati par Štrumfova - napisala je Ana Lucija u pismu i poželjela da ga Šprajc pročita u RTL Direktu.

VIDEO Mojmira Pastorčić o osvojenoj Večernjakovoj ruži i mjestu na kojem će čuvati Ružu

Ključne riječi

Komentara 16

ST
starwars
09:42 21.07.2021.

Nevjerojatno, kakva duhovitost! Evo još se smijem!

ST
strahimir
09:55 21.07.2021.

Drug jovanović zvani šprajc je simbol naših levih bolesnih medija zaostalih u trulom komunizmu

Avatar horuk
horuk
10:31 21.07.2021.

Koja "legenda". Kada RTL redakcija salje narucene poruke odusevljenja. A onda kolege po narudzbi to slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije