Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušila se u dnevniku

Nakon što se novinarka onesvijestila u javljanju uživo, o svemu se oglasio i HRT

Foto: Screenshot HRT
1/6
20.07.2021.
u 20:13

Kako bismo provjerili kako je Mirjana i saznali što se točno dogodilo, obratili smo se HRT-ovim komunikacijama.

Novinarka HRT-a Mirjana Posavac sve je zabrinula kada se odjednom u javljanju uživo u Dnevniku HRT-a 1 onesvijestila. Naime, javila se uživo zajedno s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta, od kojeg je uzimala izjavu kada joj je odjednom pozlilo.

Kako bismo provjerili kako je Mirjana i saznali što se točno dogodilo, obratili smo se HRT-ovim komunikacijama. 

- Ništa nije dramatično, jednostavno joj se zacrnilo odjednom pred očima dok je uzimala izjavu od predsjednika Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta Igora Peternela i kolabirala. Mirjana je sada dobro, odmah je zatražila čašu vode. Moguće je da je bilo zbog vrućina ili nečeg drugog, u ovom trenutku nemam takvu informaciju, ali najvažnije je da je ona sada dobro. Nažalost, ovo se događa - kazao nam je Igor Medić iz HRT-ovih Komunikacija. 

Podsjetimo, Mirjana je s Peternelom razgovarala u vezi iznenadne ostavke predsjednika stranke Domovinskog pokreta Miroslava Škore, no najednom je izgubila ravnotežu i odmaknula se unatrag. Javljanje uživo se odmah prekinulo, a režija je vratila kameru na studio gdje je voditelj Đurica Drobac poručio kako se nada da je Mirjana u redu, što je naknadno i potvrdio pred kraj Dnevnika, kada je rekao da je Posavac dobro. Također, i Igor Peternel je na svom Facebook profilu potvrdio da je Mirjana dobro.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

VIDEO>>TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar drug Joža
drug Joža
20:35 20.07.2021.

Kad je čula šta Peternel govori, zacrnilo joj se i pozlilo joj...sve jasno.

ST
sttipe
23:38 20.07.2021.

Tako je to kad ti određuju dres code, oni koji za tvoju smrt neće odgovarati. Mi imamo "zaštitu na radu", koja traži JAKETU dugih rukava na +55... I duboke cipele!! Apsolutno nepotrebno, samo zato jer negdi postoji propis, za ko zna šta točno...

PU
Pulchrum
21:00 20.07.2021.

Prelijepa novinarka, nježna, topla, stručna. Nadam se da će sve biti dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije