Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Nakon što je Ćorluka napustio Moskvu oglasila se Franka i otkrila razlog

Vedran Ćorluka i Franka Batelić
Foto: instagram.com/frankaofficial
1/7
20.07.2021.
u 22:15

- I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021, napisala je uz fotografiju te tako otkrila najvjerojatniji razlog zbog kojeg je Ćorluka napustio Moskvu.

Vedran Ćorluka (35) nakon samo 13 dana napustio je posao pomoćnog trenera u Lokomotivu iz Moskve, a zatim je i obrisao društvene mreže. Nakon njegovog povratka u Hrvatsku, Vedranova supruga Franka Batelić na Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj se popularni Čarli igra s njihovim sinčićem Viktorom.

- I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021, napisala je uz fotografiju te tako otkrila najvjerojatniji razlog zbog kojeg je Ćorluka napustio Moskvu.

Foto: Instagram


- Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti, rekao je Ćorluka, a objavio je klub na službenoj stanici.

Podsjetimo, Ćorluka je članom Lokomotive bio prošlih devet godina, zbog čega je živio na relaciji Zagreb-Moskva i često izbivao iz obiteljskog doma kojeg dijeli s Frankom i sinčićem Viktorom.  Od aktivnog igranja oprostio se u svibnju.

Ponosna supruga tada je objavila emotivnu poruku povodom njegovog odlaska i poručila mu da ga Viktor i pas Oskar jedva čekaju doma.  "Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju s terena koju je podijelila.

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu

 

Ključne riječi

Komentara 14

BR
Breoxs
04:24 21.07.2021.

Rocco Sifredi je u svojim intervjuima puno puta rekao da su Ruskinje, za njegov pojam, najbolje žene u krevetu. Ako netko zna o ženama to je Rocco. Vjerojatno je i Franka tu legendarnu priču čula u "šestici" i postavila jee ultimatum. Franka je pametna i zna kakav tretman imaju nogometaši u Rusiji. Balerine, studentice, fotomodeli, sportašice, manekenke i puno anonimnih lijepih djevojaka i zrelih žena su dostupne zabavi i ugađanju...

AL
Alker
23:57 20.07.2021.

Aja cirkusa!!! Ja mislio Carli mangup

SE
sensor
02:34 23.07.2021.

Vjerojatno se tucao sa nekim Rusom pa je morao otići. Neka joj konačno prizna da ima homo sklonosti i ne zavarava jadnu ženu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije