Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva nastupa

Jonathan - dva datuma u Saxu prije američke turneje

Jonathan
11.12.2018.
u 10:01

Klub Sax – Zagreb, petak 1. i subota 2. ožujka 2019.

Grupa Jonathan vraća se u zagrebački klub Sax 1. i 2. ožujka sljedeće godine, na dva nastupa točno uoči odlaska na američku turneju.

Klub u Palmotićevoj ulici jedno je od mjesta na kojima su Jonathan zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani. Nakon odlične svirke na 14. Pozitivnom koncertu gdje su, uz Editorse, bili highlight prve večeri bend se odlučio na još jedan intimniji susret sa zagrebačkom publikom. Koncerti će se dogoditi neposredno prije odlaska u SAD gdje će Jonathan odsvirati turneju od desetak stanica, među kojima se već ističu nastupi na uglednom SXSW festivalu u Austinu.

Jonathan – „Heaven“

Kraj 2018. vrijeme je godišnjih zbrajanja, pa se tako njihov aktualan album „To Hold“, koji je i po izlasku uhvatio odlične kritike, već našao na nekoliko prvih top lista najboljih izdanja.

Za svaki od nastupa u prodaji će se naći limitiran broj od 300 ulaznica, po cijeni od 60 kn u pretprodaji, odnosno 80 kn na dan koncerta. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama kluba www.sax-zg.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije