Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PAR

Jelena Veljača nakon vjenčanja otputovala sa suprugom na medeni mjesec: 'Stigli smo'

Jelena Veljača i Vito Turšić
Foto: Instagram
1/7
15.06.2021.
u 22:00

Sretni par je sinoć na Instagramu objavio selfie i tagirao se u Primoštenu, a Jelena je samo napisala "stigli smo".  - Uživajte u ljubavi, poručili su im Jelenini pratitelji, a fotografija je dobila gotovo 4000 lajkova.

Jelena Veljača i njen suprug Vito Turšić nakon svadbe otišli su na medeni mjesec u Primošten. Sretni par je sinoć na Instagramu objavio selfie i tagirao se u Primoštenu, a Jelena je samo napisala "stigli smo". 

- Uživajte u ljubavi, poručili su im Jelenini pratitelji, a fotografija je dobila gotovo 4000 lajkova. 

Podsjetimo, bajkovito slavlje održalo se u subotu u Botaničkom vrtu u Zagrebu, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica, među kojima su Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Za njihovu se vezu saznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene su već dva braka.

S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu.  Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Prije toga je bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.   

Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 6

YO
yopi
23:01 15.06.2021.

Cemu toliko pisanja o profesionalnoj zrtvi?

AP
ante_pustinjak
22:25 15.06.2021.

prešli ste već mjeru svakog dobrog ukusa sa tom personom! nametljivija je od corone!

BE
berija
02:22 16.06.2021.

Što imaju u stanu? Adresa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije