Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo

Jelena Rozga: U 2013. možda se i udam, ništa nije neostvarivo

jelena rozga (1)
Marko Prpić/Pixsell
29.12.2012.
u 10:00

Splitska pjevačica godine na izmaku sjećat će se po brojnim koncertima, lijepim trenucima, putovanjima i značajnim glazbenim dostignućima

Jedina hrvatska pjevačica koja je u 2012. dobila nagradu za zlatnu nakladu, koja je napunila dvorane i u SAD-u i u domovini i bila modna muza, Splićanka je Jelena Rozga.

Po čemu ćete se sjećati prošle godine?

– Po puno koncerata i putovanju u Ameriku, ali i po tome što me zdravlje nijednom nije izdalo.

Inače imate problema sa zdravljem?

– Ne, ali sam stalno u nekom strahu pa svako malo odem izvaditi krv. Postala sam hipohondar.

Koga ćete prvoga poljubiti u novoj godini?

– Gitarista ili basista iz benda. Novu godinu dočekat ću na bini jer volim svoj posao. Kad ga više ne budem voljela i kad se sve svede na zarađivanje, prestat ću pjevati.

Jeste li napravili popis novogodišnjih odluka?

– Jesam, odavno. Što se tiče posla, već imam planove i za svibanj. Za tu disciplinu kriva je ruska baletna škola koja me naučila da s poslom nikad ne kasnim. Ali zato zakasnim na svaku kavu. Što se tiče privatnog života, ne mogu planirati. Možda se u sljedećoj godini udam. Ništa nije neostvarivo.

Djeca?

- Još nisam spremna za dijete. Znam, imam 35 godina i netko će me zbog toga osuditi, ali nisam. Ako mi se dogodi – što zvuči glupo u vremenima kad postoji zaštita – dogodit će se i bit ću presretna

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
18:56 29.12.2012.

Kad je pročitala članak, moja žena je zavikala: -Zalučila te udaja!

DK
dkatica2
21:52 29.12.2012.

i pojdi pojdi za mene...

DA
Daruvarčanin
17:14 29.12.2012.

Jelena je ljepotica koja će lako naći ženika, ali bi svakako trebala ostaviti cigarete. To je porok koji ju doista nagrđuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije