Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna bitka na CMC-u

Jelena, Maja, Andrea ili Pamela? Koja je vaš favorit?

jelena maja cmc
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/10
15.06.2014.
u 17:20

Na CMC festivalu u Vodicama bilo je ovog vikenda jako vruće. Osim što su nagrađene Jelena Rozga i Nives Celzijus, nagradu su dobili i Ivan Zak te Željko Bebek...

Na CMC festivalu u Vodicama bilo je ovog vikenda jako vruće. Osim što su nagrađene Jelena Rozga i Nives Celzijus, nagradu su dobili i Ivan Zak te Željko Bebek. No, uz ta priznanja, treba odati i lijepim pjevačicama priznanje da su se za ovogodišnji CMC sjajno uredile.

Zgodna Jelena Rozga izgledala je izvrsno u crnoj haljini, dok je Maja Šuput blistala u dugačkoj žutoj haljini. Andrea Šušnjara iz Magazina također je bila sjajno sređena, podsjećajući haljinom na onu koju je Shakira nosila u svom spotu s Rihannom. Bilo je teško ne zamijetiti Pamelu Ramljak. Bivša Feminnemka obline je istaknula uskom haljinicom.

>>Jelena Rozga slavila s Ivanom Kovač nagradu za najbolju izvođačicu u 2013.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:08 15.06.2014.

Je. Istakla je obline, I noge. Mogla je I kopacke obuci. Ako smo vec mala zemlja koja zaista nema zvijezda niti jet seta, zasto ih ovako na umjetan nacin pokusavate "stvoriti"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije