Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi joj sreću

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica objavila video u kojem se ispričala Severini

Foto: Promo
1/6
23.11.2019.
u 20:30

Snimila je video koji je pjevačica potom objavila na svom Instagram profilu. Podsjetimo, Severina je 2013. snimila pjesmu 'Hurem' koja je ubrzo postala hit, te je na YouTubeu skupila više od 22 milijuna pregleda.

Turska glumica Meryem Uzerli poznatija kao Hurem iz istoimene megapopularne sapunice, ispričala se Severini Kojić što večeras neće biti na njezinom koncertu u Beogradskoj Štark Areni.

Snimila je video koji je pjevačica potom objavila na svom Instagram profilu. Podsjetimo, Severina je 2013. snimila pjesmu 'Hurem' koja je ubrzo postala hit, te je na YouTubeu skupila više od 22 milijuna pregleda.   

 

"Pozdrav, draga Severina! U vlaku sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu, večeras u Beogradu ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćeri i s mojim roditeljima. Ispričavam ti se zbog toga ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Meryem", rekla je Uzerli u videu koji je snimila za Kojić.

Severina je trenutačno na turneji, a nakon koncerta u Beogradu sprema spektakle u Zagrebu i Ljubljani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije