Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljiv poklon

Jarak nasmijao mnoge objavom, pokazao što je dobio za rođendan: Službeno su mi sad dali do znanja što misle

jarak
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
28.04.2021.
u 17:00

Andrija je zbog pandemije koronavirusa i prošle godine, 50. rođendan proslavio u krugu obitelji, sa suprugom Ivanom, sinom ivanom i kćerima Anamarijom i Lucijom.

Neizostavno lice domaće medijske scene, legendarni reporter Andrija Jarak, proslavio je 51. rođendan. Jarak, prepoznatljivo lice informativnog programa Nove TV, novom šaljivom objavom odgovori je onima koji su mu za rođendan poželjeli lijepe želje. 

'I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki rođendanski željomat nemoguće je ne biti dobro i ne osjećati sreću. Pojedinačno bi odgovaranje trajalo najmanje do Nove godine, a onda opet', napisao je Jarak na Facebooku uz fotografiju na kojoj je pozirao u majici sa šaljivim natpisom

Naime, na majici piše: 'Moja djeca misle da sam bankomat'. 

Foto: Facebook/TS Auris

Andrija je zbog pandemije koronavirusa i prošle godine, 50. rođendan proslavio u krugu obitelji, sa suprugom Ivanom, sinom ivanom i kćerima Anamarijom i Lucijom. 

 - Da, pamtit ću u kakvim sam uvjetima dočekao prvih pola stoljeća. Obiteljski, skromno, u COVID uvjetima - kazao nam je tada u intervjuu. 

VIDEO Zagrepčanku Mirtu (23) prati 4,9 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:00 28.04.2021.

Sretan rođendan Andriji,..i svaka čast u izvještavanju,......ali ne u mom dvorištu!!!!!!!🤗🤗🤗

Avatar prahrvat
prahrvat
21:08 28.04.2021.

sretno, andrija. nikad se ne javio ispred moje kuće

JG
jozagulikoza.guli
18:53 28.04.2021.

Nisam znao da se imena sinova pišu početnim malim slovom. To mi je nešto novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije