Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pišu o njima

Izabel i Mateo Kovačić u Španjolskoj modno usklađeni na vjenčanju njegova uskoro bivšeg suigrača

Foto: profimedia
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.06.2023.
u 09:18

Golman Chelseaja Kepa Arrizabalaga i bivša Miss Universe Španjolske Andrea Martinez zaručili su se u rujnu prošle godine nakon sedam mjeseci veze i u Marbelli su okupili nogometnu elitu na svom vjenčanju

Nogometaš Kepa Arrizabalaga ovog je vikenda izgovorio sudbonosno da svojoj zaručnici, španjolskoj manekenki  Andrei Martinez. Na fantastičnom vjenčanju koje se održalo u Marbelli okupila su se brojna imena iz svijeta nogometa, a među njima je bio naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić koji će uskoro postati Arrizabalagin bivši suigrač jer iz Chelsea prelazi u Manchester City. 

Golman Chelseaja i bivša Miss Universe Španjolske zaručili su se u rujnu prošle godine nakon sedam mjeseci veze i u Marbelli su okupili nogometnu elitu na svom vjenčanju, a mediji u Velikoj Britaniji raspisali su se dosta o našem Mateu Kovačiću i njegovoj supruzi Izabel te su pohvalili njihovu modnu usklađenost.

Izabel je nosila svjetlucavu crnu haljinu čije naramenice su padale preko ramena. Bračni par Kovačić dobro se zabavio na ovom vjenčanju i bila je to prilika da se Mateo podruži s ekipom iz Chelsea prije nego što i službeno prijeđe u Manchester City, a to bi trebalo biti jako brzo jer je prošao liječnički pregled i uskoro bi mogao i službeno postati novi član engleskog prvaka Manchester Cityja.

 

 

Engleski mediji prenose kako je hrvatski veznjak uspješno prošao liječnički pregled i ostale su tek sitnice prije službene objave potpisa ugovora. Navodi se kako će Chelsea dobiti oko 25 milijuna funta odštete uz još pet milijuna funta mogućih bonusa. Kovačić je na Stamford Bridge stigao 2018. iz madridskog Reala, a prije toga igrao je za Inter i zagrebački Dinamo. Hrvatski veznjak u karijeri je osvojio 15 klupskih trofeja, pri čemu četiri Lige prvaka te Europsku ligu. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je svjetsko srebro (2018.) i broncu (2022.) te srebro u Ligi nacija (2023.).

VIDEO Udala se Josipa Čulina ex Rimac: Novi suprug završio je u pritvoru u istoj aferi kao i ona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije