Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa farmaceutkinja

Irena Pecotić otvorila dušu nakon što ju je suprug prevario s kolegicom: 'Najbitniji mi je moj vlastiti mir'

Foto: Instagram
1/10
25.12.2022.
u 12:30

Irena je sada prvi put progovorila o svom životu, a otkrila je kako će provesti Božić te podijelila neka svoja razmišljanja o događajima iz 2022. godine.

Bivša supruga splitskog glazbenika Marka Pecotića Pece, farmaceutkinja Irena Pecotić u fokusu je javnosti otkako je Peco javno objavio da se razvodi i te ima novu ljubav. Kasnije se saznalo da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik, dugogodišnja prijateljica poznatog pjevača. 

Irena je sada prvi put progovorila o svom životu, a otkrila je kako će provesti Božić te podijelila neka svoja razmišljanja o događajima iz 2022. godine. 

- Bit ću s djecom na božićnom ručku kod svojih roditelja kao i svake godine. Božić za mene predstavlja vjeru, mir, ljubav i radost. Često me podsjeti na bogatstvo darovanog nam života što ponekad mnogi od nas zaborave - rekla je za Slobodnu Dalmaciju

Pecotić je komentirala kako se nosi s postupcima onih koji su je razočarali

 - Mislim da se s tim postupcima moraju nositi oni koji su nas razočarali. Na nama je da to prihvatimo ili ne.
Dodala je i da i dalje vjeruje u ljubav jer je ona pokretač svega te da uvijek oprašta.

- Opraštam zato što mi je najbitniji moj vlastiti mir - izjavila je i naglasila:

- Pamtim samo sretne dane iz 2022. godine! Pamtit ću je po neizmjernoj ljubavi koju sam dobila od prijatelja i obitelji. Imam puno dobrih prijatelja s kojima se ne čujem svakodnevno, ali znamo da smo tu uvijek jedni za druge. Svakako ću se rado sjetiti i putovanja u London s dragom prijateljicom Ivanom. U 2023. želim samo vlastiti mir i zdravlje!

Podsjetimo, farmaceutkinji su mnogi pružili podršku nakon što je njezin suprug javno priznao da je zaljubljen u drugu ženu, a ubrzo se saznalo kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik s kojom nastupa zajedno zadnje dvije godine. Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Na društvenim mrežama bračni par je često dijelio zajedničke fotografije koje su prikazivale idilu njihovog bračnog života, pa su mnogi bili iznenađeni kada je Peco medijima izjavio kako se razvode. Nakon što se doznalo za preljubničku aferu Marko i Silvia na neko su se vrijeme povukli s društvenih mreža, a Irena je medijima nedugo nakon svih saznanja samo kratko poručila da ne želi ništa komentirati i da još sabire sve dojmove.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 5

DU
Deleted user
15:13 25.12.2022.

A, baš nam je bilo lipo bez tebe.

DU
Deleted user
13:07 25.12.2022.

Nevjerojatno sa čim se bavite.Po čemu je ona bitna.

PH
Petarstijena-HR
17:04 25.12.2022.

Čisto sumnjam da se neka farmaceutkinja naslikava po medijima....,da nema pametnijega posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije