Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.-22. lipnja

INmusic festival objavio raspored do sada objavljenih izvođača po danima

inmusic festival
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
29.04.2016.
u 13:31

Potpuni raspored INmusica, uključujući detaljnu satnicu svih nastupa, bit će objavljen mjesec dana prije festivala, a očekuje se još nekoliko izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu

Organizatori ovogodišnjeg INmusic festivala objavili su raspored do sada objavljenih izvođača po danima: 20. lipnja headlineri će biti Gutterdämmerung ft. Henry Rollins, dan kasnije Florence + The Machine, dok će trećeg dana festivala glavna izvođačica biti PJ Harvey.

Prvog dana festivala u ponedjeljak, 20. lipnja osim Gutterdämmerung ft. Henry Rollins nastupaju: Jake Bugg, The Coral, Django Django, Pennywise, Monoswezi, FùGù MANGO, The Bambi Molesters, Chui, dok će u INteatru biti predstava Münchhausen Vilima Matule.

U utorak, 21. lipnja na drugi dan festivala publika će uz Florence + The Machine moći vidjeti Skunk Anansie, The Heavy, Kawasaki 3p, Orkesta Mendoza, My Baby, Gretta, a INteatru predstavu Dream of Life Senke Bulić.

Trećeg dana festivala u srijedu, 22. lipnja uz glavnu zvijezdu PJ Harvey svirat će The Kooks, Wilco, Yeasayer, Pat Thomas & The Kwashibu Area Band, Shearwater, Gustafi, Žen, dok će u INteatr publika moći vidjeti Međuigre 0-24 Zijaha Sokolovića, najavili su organizatori.

Potpuni raspored INmusica, uključujući detaljnu satnicu svih nastupa, bit će objavljen mjesec dana prije festivala, a očekuje se još nekoliko izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu. Među njima će biti i pobjednici britanskog natječaja "All About The Music", slovenskog natječaja INmusicMENT organiziranog u suradnji s Mentom te natječaja za hrvatske bendove  "Zasviraj sa Žujom" koji organiziraju Ožujsko pivo i INmusic festival.

INmusic festival održava se od 20. do 22. lipnja na Jarunu, a finalna večer natječaja "Zasviraj sa Žujom" održat će se u utorak, 3. svibnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, napomenuto je.

>>Indie rock bend Shearwater na INmusic festivalu

>>PJ Harvey novi je headliner na INmusic Festivalu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije