Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenadmašna Kate

Iako se bliži četrdesetoj, i dalje ponosno pozira potpuno gola

kate moss
Foto: Another Man
1/5
06.03.2012.
u 00:01

Britanski top-model Kate Moss osvanuo je na naslovnici časopisa Another Man u toplesu i poručuje da se i te kako dobro osjeća u svojoj koži

Premda se približava četrdesetoj, britanski top-model Kate Moss iz mjeseca u mjesec neumorno radi te oduševljava raznim modnim ulogama na naslovnicama i u editorijalima. Tako ovaj put krasi naslovnicu specijalnog izdanja proljetno-ljetnog broja časopisa Another Man – i to, ni manje ni više, nego u toplesu ogrnuta tek prozirnim šifonom koji je dizajnirala Sarah Burton za modnu kuću Alexander McQueen.

No toj modnoj ikoni poziranje bez imalo odjeće nije ništa novo. S Markom Wahlbergom je 1992. godine snimila gotovo gola kampanju za Calvin Klein, prošle godine pozirala je gola Mariju Testinu za naslovnicu brazilskog Voguea, a gola krasi i ovogodišnji Pirellijev kalendar. Sudeći prema brojnim fotografijama na kojima je gola ili u toplesu, ona se u svojoj koži i te kako dobro osjeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije