Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu skupa

Još uvijek je bez Severine! Tri mjeseca nisu bili zajedno, a sada su Igora ovdje ulovili samog

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/10
04.08.2020.
u 12:57

Severina je u Zagreb iz Beograda došla još sredinom travnja, a potom je otišla na odmor sa sinom u rodnu Dalmaciju i od tada se bračni par nije vidio.

Severina Kojić nedavno je stala na kraj nagađanjima o razvodu nje i supruga Igora Kojića javnom rođendanskom čestitkom, no činjenica je da oni i dalje nisu zajedno te da se nisu vidjeli više od tri mjeseca.

1/8

Igor Kojić fotografiran je ovog vikenda u jednom trgovačkom centru u Beogradu potpuno sam. S maskom na licu razgledavao je proizvode, donosi srpski Blic koji je objavio fotografije. 

"Ležerno obučen Igor je došao u jedan šoping-centar gdje je sve vrijeme obilazio trgovine i razgledao što bi mogao kupiti. S njim u pratnji nije bio nitko, čak ni Severina nije bila s njim. Očito je da od glasina da se razvode vrijeme non-stop provodi bez nje te ga sve češće viđaju samog u javnosti", rekao je izvor za spomenuti medij.

Severina je u Zagreb iz Beograda došla još sredinom travnja, a potom je otišla na odmor sa sinom u rodnu Dalmaciju, i od tada se bračni par nije vidio. Srpski mediji također su pisali da je Igor slavio rođendan u Beogradu, a Severina nije došla.

Podsjetimo, nakon mjeseci šutnje Severina je suprugu uputila javnu čestitku za 33. rođendan. 

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina i iznenadila javnost.

"Kažu da su Isusove godine najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Kojić.

Ključne riječi

Komentara 5

RO
RobZidovi
14:41 04.08.2020.

Severina, Nina, Maja Šuput..... Molimo vas prestanite o njima

DU
Deleted user
15:07 04.08.2020.

molim jos nekoliko uskicnika u naslovu, ipak je ovo krucijalna vijest

ZO
Zoran
16:03 04.08.2020.

Našla Seve drugog i boljeg zagundžiju. Voli Seve dobar alat i još boljeg majstora. Kojić se ipuhao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije