Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTA SLIKA

Hrvatska pjevačica u Beogradu rodila drugog sina: 'Došlo još jedno srce'

Ana Bebić
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/6
22.04.2020.
u 12:24

Ista slika, skoro dvije godine kasnije. Opet dosta prije vremena, večeras u 23:01, došlo još jedno malo srce! Ana i beba (ni ova nema ime) su dobro - napisao je Đolić.

Hrvatska pjevačica Ana Bebić u Beogradu je rodila drugog sina, a vijest je na Instagramu objavio njen suprug Ivan Đolić, s kojim je u braku od 2017. godine.

- Ista slika, skoro dvije godine kasnije. Opet dosta prije vremena, večeras u 23:01, došlo još jedno malo srce! Ana i beba (ni ova nema ime) su dobro - napisao je Đolić.

Foto: Instagram screenshot

Rođenu Metkovčanku domaća je javnost upoznala 2009. godine, kada je sudjelovala u regionalnom pjevačkom showu "Operacija Trijumf" i ispala u posljednjoj emisiji prije finala. Tri godine kasnije sa Severinom je snimila i veliki hit "Italiana",a  2014. snimila je i pjesmu "Smiley". U braku s IT stručnjakom Ivanom prije dvije godine dobila je sina Matiju. 

- Moj suprug puno radi, al svaki slobodni trenutak koristi da mi pomogne, pa čak i kad je mijenjanje pelena u pitanju.  - rekla je Ana u intervju za Story prije godinu dana i priznala je kako joj je Matija u potpunosti promijenio život.

 

Ključne riječi

Komentara 2

JZ
jzadra17
14:17 22.04.2020.

Što se to nas tiče? Neka slave u Beogradu Šešelj i njegova snajka.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
12:58 22.04.2020.

Cestitke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije