Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Kamo su nestali Bojan i Tomo? Stanari drastično promijenili imidž!

Boan i Tomislav
Foto: RTL
1/5
20.03.2018.
u 14:24

Dečki su brijanje obavili bez mnogo drame, a Bojan je otkrio da je svoj muževan "look" njegovao čak godinu i pol. Brijanje je proteklo uz Anezine povike nevjerice, ali je zaključila da dečki uopće ne izgledaju loše.

Ako je ženama šminka "nužno zlo", složit će se mnogi, onda je to muškarcima brada.

Nakon što su stanari dobili zadatak da se obriju ako žele da im se skine prokletstvo Sahare, odnosno, da im temperatura u kući bude ugodna, morali su prionuti na brijanje. I dok je većini to bila rutinska stvar, najviše se čekalo da se vidi kako će izgledati Tomislav i Bojan bez brade, koja im je zaštitni znak.

Dečki su brijanje obavili bez mnogo drame, a Bojan je otkrio da je svoj muževan "look" njegovao čak godinu i pol. Brijanje je proteklo uz Anezine povike nevjerice, ali je zaključila da dečki uopće ne izgledaju loše. 

Poslije je Bigi pozvao u ispovjedaonicu dečke te ih pitao tko su oni jer je on pozvao Tomu i Bojana!

Osim žrtava i prokletstva, u kući se događaju čudne stvari u svako doba dana i noći, a stanari ne smiju vrištati.

Nakon što su se stanari probudili, prvi je iz kreveta ustao Marin, koji je, čim je otvorio vrata, počeo vrištati kada je vidio što ga je dočekalo. Osim što je Marina prestrašio nepoznati gost odjeven u kostim kostura, plašljivi su bili i ostali stanari kada su vidjeli što ih je dočekalo u kupaonici, što je za njih bio najgori mogući scenarij.

„Luce, cijeli 'lavandin' je pun crva!“ upozorila je Ana Splićanku, koja je rekla da joj takve spačke nisu toliko strašne.

„Bez veze. Meni ovo uopće nije strašno. Najstrašnije mi je što moram biti bez šminke“, hrabro će Lucija. Osjećaj straha, uznemirenost i nelagoda nisu prestajali kod Ane, koja se odlučila požaliti Big Brotheru.

„Joooj, bježi, brate. Pa kako ti je to palo napamet? Pa mene će glava boljeti pet dana. Što je tebi? Ja to ne mogu vjerovati“, rekla je Ana, kojoj se ovaj tjedni zadatak nimalo ne sviđa.

Što je sve dočekalo stanare u BB kući, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji „Big Brother“, od 21:30 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
15:26 20.03.2018.

Počinjem sumnjati da je Ana u biti Avina sestra iz maminog ili tatinog prvog braka!! Po "inteligenciji" sudeči!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije