Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban razlog

Holivudski miljenik postao otac! Poslušao suprugu i dječaku dao ime koje će mnoge oduševiti

Foto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL
12.01.2019.
u 11:20

- Oboje su presretni prinovom, a dijete već sad jako sliči Tomu - kazao je izvor blizak paru.

Holivudski miljenik Tom Hardy postao je otac po treći put. Njegova supruga Charlotte Riley na svijet je donijela još jednog dječak kojem su nadjenuli ime Forrest. Navodno su upravo to ime odabrali jer Charlotte obožava filmski klasik 'Forrest Gump'. 

- Oboje su presretni prinovom, a dijete već sad jako sliči Tomu. Nazvali su ga Forrest, po filmu Forrest Gump i velikoj ulozi Toma Hanksa - otkrio je izvor za The Sun.  

Tom i Charlotte već imaju trogodišnju kći, no njezino ime nikada nisu otkrili u javnosti jer drže do privatnosti kada je obitelj u pitanju. Par se upoznao na setu serije 'Orkanski visovi', a u bračnu luku uplovili su 2014. godine. 

Iz prijašnje veze s glumicom Rachel Speed glumac ima 10-godišnjeg sina Louisa. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:27 12.01.2019.

Oduševljava me nepismenost "novovalskih novinara". Ne znaju, jadni, što bi s najobičnijom imenicom "kći". Idemo samo dva padeža ponoviti: (tko ili što) nominativ = kći; (koga ili što) akuzativ = kćer. Dakle, nikako ne smijemo pisati "Tom i Charlotte većć imaju trogodišnju kći, no ....." Imaju (koga ili što = akuzativ) KĆER!!!!!!! Netko bi trebao ponovno u osnovnu ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije